snart 2009

Kommer ihåg när vi skulle gå in på 2000 talet, då de flesta trodde Jorden skulle explodera :P.. haha.. fan va töntigt egentligen. Trodde att ala datorer skulle sluta att fungera & diverse tekniksaker, men de har bara blivit värr grejer de gör & tv apparater & sådant.. Helt sjukt.. undra vart man kommer sluta med dessa uppfinningar! Men kan hålla med om att de är sjukt bra att vi har dem ; ) Knappt 15 minuter kvar på detta år.. pirr i pirr, ut & skjuta lite raketer iår ändå! Skiter i vad grannarna säger, här kan vi inte bli utslängda.

Ikväll har vi haft massa mys med familjen(Steve, Patrik, Cassi, Gabriel & svärmor) , massa mat & dryck, snack kollat på fotografier & sådant roligt : ).. underbar familj har han Jimmy. Trivs med dem så mkt så mkt.

Ha ett bra nyår & fira det bra & ge ngra bra löften som ni INTE ska bryta detta år ; )

miiin klänning jag vill haaaa!

Här är brudklänningen som jag ska köpa : )..
Ska bara spara i ca två månader, sen har jag den på posten ; )..
De hade mera på lager, YAYYY!!
Är så L Y C K L I G !





Städning & plockning.

Håller på & viker tvätt & plockar in & ut i garderober, tog mig en paus nu medans Telma åt en sväng & nu somnade. Sen gick Jimmy & snutten iväg till affären dåjag glömde mashaller så de är snälla & handlar åt mig : ) Jag ska strax fortsätta med att lägga in tvätt & massa skit i garderoberna, alltid lika roligt.. inte, men de ser bättre ut hemma än att de ska ligga kläder överallt.. ska rensa i Teodors lådor snart då han har så j*vla mkt kläder & säkert ngt som inte kommer till användning som bara ligger & skräpar.. Har börjat vara inne på tradra en del & ska sälja kläder som vi inte ska ha eller ge bort, ska vänta tills systers bebis kommit så man kan ge bort en massa kläder ifall de är en till tjej, vilket jag vekligen tror på : ).. Har ju massvis i Kitty, laban & sådant som man ändå inte kommer ha men är fint & andra vill ha! : )..

Min brudklänning sutar ikväll med auktionen, får se om man får den.. men jag har ju faktiskt massa månader på mig att hitta en ny, de kommer ju nytt hela tiden & vilka priser på en drömklänning, bara 3000, det är ju fan inga pengar för en sån klänning! Har hitatt en vanlig också som är kort & glansig, så snygg! Men budet på den går uppåt hela tiden.. Men man kan alltid hoppas :)..
Jaa vi får se hur de blir.. hehe..

Ska fortsätta nu med mina aktiviteter i hemmet.
Hoppas alla får ett gott nytt år! :)

gott nytt 2009

Vad har ni för löften i år?
Än har jag inte lagt ngt än
 men har ngra timmar mig att tänka ut vad de ska bli : )

31 December

Snart dags att åka & handla med svärmor..
Dagen komemr nog gå jävla fort som alla andra dagar.
Imorgon är de år 2009.. Känns helt skumt ju.
Så kommer moster & dem imorgon från Thailand

Nu ska jag ta min son som inte lyssnar på mig när jag säger till honom att han ska sluta kasta saker ner i trappen..
Tamefan de värsta jag vet när folkl inte lyssnar på mig : )
Nu gav han sig, duktigt att han lyssnar lite iaf..

Telma hade feber igår kväll, men idag har vi inte märkt av ngt, & hon gör i blöjan rätt mkt.. hmm, tänderna som spökar? För idag har hon inte visat att hon är grinig än, men stoppar man in fingrarna i munnen så bits det av bara fan av henne : ).. Ja tändrna de ska ju också komma.. de är inget jag direkt ser fram emot, kommer ihåg hur Teodor vart, han vart så sjuk att han hade nästan 40 graders feber & mådde inget bra alls, de va en jobbig tid. Se sitt/sina barn sjuka är ingen hitt.. då är jag hellre det faktiskt.

Ja, ska gå & göra mig i ordning så man slipper se ut som levande död när man är i affären!
Ikvll blir de inga smällare, kanske ngt litet. På våran gata är de ganska så lugnt på den fronten så vi vill inte bli hatade för att vi smäller ; ).. hehe.. kommer ihåg Teodor förra året när vi sköt, oj vad han va rädd, släppte mig inte alls ur sikte eller grepp. Vill inte att Telma ska höra smällarna eller bli döv, för nära heller ifall hon också blir rädd.. Vill inte skrämma barnen för livet.. Teodor är ju sjukt rädd för åskan också.. bubben!

fyy

vilkem mardröm jag hade bland småtimmarna inatt =( riktigt otäck!
Fattar inte hur man kan drömma om att andra dör..

Naked Mile..

Grymt bra filmer : )
Både naked mile, beata hause & diverse american pie filmerna ; )..
Bra humor & sexiga.. man kan ju drömma om deras snygga kroppar!

Tog mig en promenad nu på kvällen, va mkt skönt. Dock kallt ute, men de gjorde attman gick mkt fortare än annars ; )..
På eftermiddagen/kvällen nu har vi varit över till mormor & morfar på fika & tittat på kort som de tagit i Thailand, snacka om att man vill åka utomlands, vi ska försöka börja spara efter bröllopet så man kan ta sig en tripp ngnstans med familjen om ngra år : ).. de blir väl en tre års sparande om man vill till ett paradis. Skulle gärna vilja åka ner med mormor& morfar & moster & dem faktiskt. Så vi ska allt spara så de kan bli också!

Jaoo, nyårsdagen imorgon, blev inget handla idag men imorrn blir de av, ska göra fläskfile & potatisgratäng & fritera pommes till dem som inte ska ha gratäng, sen berniesås & grönsaker som är nedrans gott :P.. aah nu vart jag hungrig bara för det. Cassie stumpa komemr med pappa & bror sen svärmor, ska bli himla trevligt! : ).. får se om en an hans andra bröder tittar förbi, de spörs & se imorgon!

Ska alldeles snart krypa till sängs..
läängtar till mitt paket från hm anländer.. kommer under vecka 3.. de vart lite över 1800 spänn.. wuupz.. Men då va de mkt kläder också, en del på rean & en del till oss vuxna på det också : )..

Undra om ngn bjudit över mitt bud på brudklänningentradera!

Nattinatti.

Tsunamins barn

Igår kväll kollade vi på Tsunamins barn, då jag missade de på tvn laddade vi hem det & har legat på datorn ngra dagar nu.. De berättade om händelsen, förlusten, sorgen, saknaden de nya barnen.. & jag grät.. tänk om de skulle hända en själv.. man förstår nog inte hur bra man har det som har två frisk barn som mår bra & som får kärlek & ger kärlek till oss.. Man ska verkligen ta vara på varje sekund med sina nära & kära.
Vad skulel man göra om man förlorade ngt av sina barn, som de sa man skulle aldrig resa sig upp igen. Men de gör man ju.. ja fy för att begrava sitt barn, en förälder ska inte behöva göra det före en själv..

Har kikat & kollat på videos på youtube & gogglat & läst & gråtit..
än idag mår man dåligt över en sådan händelse som drabbade hela jorden.
Som kan drabbas igen när som helst vart som helst..
rikitigt otäckt, ja varje dag riskerar man att dö på ngt sätt.. ute i trafiken, i hemmet, på badhuset, ja överallt..
Vi lever ju egentligen i en fara varje dag!

Frukost!

Dags för att steka ägg & lägga på macka, alltså blir de äggmacka : ).. MUMS!
Och självklart oboy till...
Älsko har vaknat nu också så nu kan vi äta ihop allihoppa,
ja utom Telma då som har somnat om igen! ( =
Teodor han ska få smörgåsrån med ost mellan, de gillar han mkt!
Ska se vad som finns i frysen att tilllaga till middag sen också..
Finns ju så mkt gott.

morrnmorrn!

Har iofs varit uppe en stund med den aktiva Teodor, gett barna frukost & hunnit beställa lite kläder till barnen!
Va inne på Hms sida igen & de har massvis av rea kläder till barn, så passade på med en varsin jacka, 4 klänningar till Telma & sen ett par byxor till Jimmy : ) sen va de ju självklart lite mer! Fick de två kittyklänningarna jag velat ha länge till Telma för halva priset :P Nu ska de bara handlas två par strumpbyxor & bodeys i samma röda färg : ) sen två st rosa bodeys till den andra rosa klänningen jag köpte! Jag är ju kär i klänningar.. så hilma fint!


Idag är de Jimmys tur & sova ut, med tanke på att vi somnade sent båda behövde han verkligen få sova. Jag sov ju till halv tolv igår : ) får se när han ska komma upp idag!
Ska hinna med & gå promenad med barnen & sen handla lite inför morgondagen. Undra vad vi ska göra för mat?
Köpa godos & sådant också.. mkt gott! Ska ta & sätta på en tvätt medans jag kommer ihåg det, sen ska jag ta en snabb dammsugning när älsko gått upp ur sängen : ) Har lite & göra idag som ni märker.

1 dag kvar till nyårsafton & 2 dagar kvar till 2009!

Inte än..

Har inte kommit till sängs än, kollat runt på internet efter en lavalampa & kom på att teknikmagasinet har det, så funderar på att beställa en till Teodors rum : ) Jag ville alltid ha en när jag va liten så tänkte ändå att min son ska få ngt jag aldrig fick : )  Snällare mamma får han leta efter, jag ger dem verkligen allt dem behöver & säkert när de blir stora kommer de få de de vill ha.. Vet att de är så fel, men jag vill ge dem allt som jag inte fick!
Så är de nog, man vill ge sina barn de man alrig fick fast de kanske ine vill ha det.. Ngt de aldrig kommer vara utan är iaf kläder, jag älskar att shoppa åt mina barn, de senaste också om jag får be om det : ) Jag är ju själv en galning på att köpa kläder, men de är ju för att jag aldrig fick de jag ville ha förens jag fick egna fickpengar.. då jag va 14 år kanske? Så är de nog oftast.. Tror jag iaf!

Nu ska vi kika på skräckis & mysa, imorgon blir en dag med handla & promenader..

Tänker på dig Jenna & saknar dig!
Vi ses efter nyår gumma! : )..

Läggdags.

Nu har båda barnen somnat iaf : ) de tog sin lilla tid men de gick att få dem isäng. Teodor han somnade runt en halv tio här & Telma alldeles nyss, tror ju att de ska missa så mkt när de ska sova. Vad finns det & missa? jag vet själv hur jag va när jag va liten, ville aldrig sova fast jag va dö trött.. Smög upp igen & kikade vad mamma & pappa gjorde. Så de kommer våra barn också att göra. De ser man inte fram emot direkt.. Hoppas bara man slipper se sitt barn klippa sig.. vill gärna att mina barn inte ska hitta en sax =P.. haha.. de gjorde jag också när jag va yngre, klippte lugg så kort så kort, aj vad mamma vart arg.. : ).. sådant man ändå skrattar åt idag.

Ska snart också lägga mig, är trött idag mot vad jag brukar vara..
Jimmy sitter vid den andre datorn & surfar.. SKa nog ta & ladda hem en film, de tar ju inte lång tid att göra det..
Imorgon ska de handlas inför nyår : ).. massa godis/chips/dricka & mat i stora lass! Gott gott.. Blir ju fullt hus här hemma..

Huvudvärkstablett & sova kudde nu! :)
G O D N A T T !

Bli medlemmar? Kan ge nytta!



 

En sida som heter gratismode där man kan regestrera sig och samla poäng som sedan man växlar in till presentkort... 
om man  skriver om dom i sin blogg eller i bilddagboken får man 20 poäng eller 40 om du skriver i båda.
eller om du värvar en vän så får du 50 poäng om den personen är aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen=)
Man kan få present kort från många olika ställen som tex HM  Ikea Mio mm
man kan även lösa in för biobilljetter eller trisslotter
Det kostar ingenting att regestrera sig så jag hoppas ni vill bli värvda av mig!


Suck

Teodor hann & somna ändå idag.. undra hur länge han kommer vara vaken ikväll?
Han somnade på jimmy medans jag tog mig en promenad.. & sov så gott när jag kom hem, dock sov han bara en timme så han kan ändå komma skapligt tidigt isäng : ) men de är väl om vi har tur, på nyårafton ska han få sova så han kan vara uppe & skjuta raketer med oss. Nu är han snäll & go igen, har satt på en film vi ska mysa till medans Telma sover. Fast hon är änn lättroad med att sitta i babysittern & leka med sina saker eller i gåstolen då hon har uppsikt över allt : ).. Mina goe små barn!

Oj vad jag är seeeg, ska bli ganska så skönt & slänga sig i soffan med pojken & sen bara glysa på film!
Hungrig de är jag inte iaf, vart som jag sa förut. Men ngt mer i magen kanske man ska ta sig.. En macka får de nog bli senare när jag väl är hungrig, har även käkat lite vindruvor, de är gott det!
Nu vill Teodor att jag ska komma, åfr gå & mysa med honom medans han vill : )
Sen ska jag försöka göra lite projekt hemma igen.
Fick för mig en massa igår som jag sysslade med, alltid lika trevligt & göra hemma!
De blir att göra gröt till ungarna sen också! Det gillar dem.

Skönt..

Ska bli skönt & komma ut på en promenad snart alldeles själv, ta en snabbis förbi solariumet & sen hem & umgås med barnen medans J ska iväg en sväng : ).. Fick besök av min mormor alldeles nyss, de har kommit hem från Thailand nu, de åkte för en månadsen & nu kom den hem, redan gått en månad.. fasiken va tiden går snabbt.. Hon karamdes & berättade vad de gjort, & såg att Telma hade vuxit massvis på bara en månad. Ja hon växer allt & blir stor, börjar bli blond i huvudet också, så sött! Precis som Teodor : )

Teo är jävla grining nu när han inte sover middag.. som tur är går de över efter en timme ungefär, men fyfan för & ha en grinig unge, man vet ju själv hur man är när man är grining.
Men både jag & Jimmy orkar inte ha honom uppe till 11 på kvällarna, de är inte bra för honom eller för oss!
Ngon tid ihop måste vi få ha. Tur de alltid finns ngt att göra hemma så han blir nöjd för de stunderna han är uber grinig.. de värsta är ju när han inte låter Temla få sova.. allt för att retas lite.. då är han stygg! Ja ska gå & göra han lite glad nu, om de går.. han är inte alls på humör..

Ska bli skönt & komma ut snart så J får känna på griniga barn : )

Matdags..

Ska gå & fixa till ngt i köket snart.. är små hungrig, kan ju bero på att jag inte ätit frukost än?
När jag va gravid åt jag iaf frukost, de gör jag kanske en gång i veckan nu.. Jag har ingen aptit på morgonen, förens man kliver ut genom dörren då man ska lämna plutten på förskolan eller sådant.. då blir man genast hungrig fast man inte va de innan.. sådanna typiska saker händer en alltid.. så en frukt eller dylikt ska man kanske börja ha med sig ut då.. om man kunde ha de i tankarna innan man gick utanför dörren också.. för de är ju inget gott & äta när man inte är hungrig..  eller har jag fel?
Blev grymt sugen på prinskorv & mos nu.. eller makaroner? mos är nog fan så mkt godare..
Kanska kallt ute idag.. blir att sätta på sig mkt kläder när vi går ut efter maten sen!

Teodor har fastnat för Telletubbies.. eller vad de nu kallas för, bara inte bananer i pyjamas tack! ; )..
Kanske dags & göra mat medans man är hungrig.. så man kan äta lite : )..

Ska kika in på HMs sida också för & se vad de finns för fint till våren nu som man ska ha!

Have a nice dayyyyy!

Snuvig.

Börjar bli lite små förkyld? Eller så är de bara morgonsnuva som man kan ha ibland.
Vill inte gärna bli förkyld/sjuk. Räcker med att Telma & Teodor hostar & snuvar. Jimmy har iaf klarat sig bra i Jul med sjuk & sådant. Åhh vad jag sover konstigt, drömmer en massa drömmar & vaknar mitt i nätterna & kollar vad klockan är.. skumt.. På morgonen kommer Teodor ner & kryper under mitt täcke med sina kalla fötter & ska mysa : ) brukar oftast slå på en film på datorn så han kan kika lite på den,men han får inte mkt ro efter en stund, vrider & vänder på sig. Så till slut gick Jimmy upp med barna & jag låg kvar. Inte för att jag sov så mkt men vilade iaf, de är ju huvudsaken.
Telma hon har somnat om för en liten middagslur, Teodor tittar på tvn på en animerad film & Jimmy har åkt iväg till verkstaden för att jobba lite.



2 dagar kvar nudå av detta år.. Undra vad vi ska göra, Jimmys äldsta brorsa kanske skulle komma med barnen & svärmor. Alltid kul & fira med sin familj/släkt! Annars känns de konstigt, har precis lärt mig att skriva 2008  när jag skriver på papper & snart ska man skiva 2009, mkt händer då.. Gifta sig & systeryster ska ha en till bebis, dop för Telma & massa mera, sommaren känns inte så långt borta längre.. Våren är snart här.. Om inte vintern fanns skulle inte våren vara så härlig : )..



Idag bjuder inte dagen på så mkt, ska se om jag kommer iväg till solariumet & få lite färg på kroppen. De är ju om man orkar palla sig dit vill säga.. Ska ta en promenad senare ikväll när de är mörkt, se om Jeenna har tid att ses en stund & sen går dagen åt till familjen : ) precis som de ska vara!
Kissses!

Ont i magen..

Magvärk två dagar irad, kommer till & från.. otroligt jobbigt. Tur Jimmy orkar stå ut med mig när jag är på så dåligt humör just nu.. verkligen piss humör idag! Trött & allmänt grining nu på eftermiddagen, men de vände när svärmor kom & fick prata emd henne lite, de tackar jag för : ).. Min kära svärmor, underbar!
Teodor är däremot super jobbig idag, lyssnar inte ett skit på mig & väcker Telma hela tiden när hon somnat, så idag är han inge snäll.. iofs har han slutat att sova middag nu då han är uppe halv nätterna om han sover. Så har väl med det & göra, men de får vi stå ut med : ).. han har sina goa stunder nu på kvällen också.

Jaja, nu ska jag ta min kära son & försöka få honom isäng snart!
Så de blir lungt här, ska ju tittas på film ikväll med Annakarin : )

Ha en super bra kväll..
Kisses

My Love!



Viktminskning.

De går lite neråt..
Vägde mig idag & de stod på 62,7 Avrunda till 63 ungefr då : ) (trodde de skulle vara lite högde sifta med Tjiii fick jag)
Då har jag 5 kilo kvar av min vikt som är min normala. Fast jag ser ingen skillnad på när jag vägde 65 mot det jag väger nu? Iofs blir man blind när man ser sig själv i spegeln.
Ut & promenera lite till, träna med vikterna & äta mindre godis, ska nöja mig med en till två dagar i veckan!
Man kan inte få för mkt av de goda (?) Eller hur va det? : )

Tråååk..

Tråkigt när man inget har & göra.. Telma sover & Jimmy & Teodor är inte hemma..
Funderar på vad de ska bli för mat idag man ska laga.. På onsdag då är de nyårsafton.. vafan tog tiden vägen egenligen? Vad har man gjort för bra under 2008 då? Har man hunnit med allt? Ja mkt & fundera på.. Mkt som hänt på ett år också.
2009 kommer iaf bli ett bra år för våran del : ) Giftemål & massa annat.
Ska ringa prästen till veckan & bestämma dop tid.. vill inte ha för mkt folk på dopet.. de allra närmaste & de man umgås med, de andra kan kvitta : )..

Jeenna ska ju vara min brudnäbb iaf på bröllopet : ) hon tackade jaaa! Underbaraste människan som finns! : )
Jimmys best man tänker jag inte skriva..

Nu vaknade min pingla, iaf ngn som håller mig sällskap ; ) hon får nog följa med in i badet. Myspys & bada med sina barn, Teodor han härjade imorse i badet så de va fullt i hela badrummet.. Att vatten är så roligt för de små, på förskolan vet jag att han leker med vatten på toan, därför han gör de när han kommer hem. De han får göra på förskolan tror han att han får göra hemma också =P.. men han lär sig mkt där, räkna & sjunga & massa mer, kan hålla på i evighet. Han är så duktig lilla pojken! Ja tacka fan för att man har underbara barn : )

Nu ska jag ta min snutt & bada...
ha en bra efetrmiddag!

Kisses!

Lite av året 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    Fria till min älsko!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gjorde inget löfte förra året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Yes..


4. Dog någon som stod dig nära?
Nja, förr i tiden gjorde han & jag det..

5. Vilka länder besökte du?
 Inget.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Min Gravida mage ;)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
19 Juli & 22 december

8. Vad var din största framgång 2008?
ingen aning

9. Största misstaget?
Vet ej, just nu


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Yepp

11. Bästa köpet?
hmm, de är mkt de..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
mina barn & hemmet


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mina barn , min pojkvän & mina vänner, alltid ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
hmm,. jaru.. de är en del det med

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
??

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

ätit mindre godis..

18. Hur tillbringar du nyår?
med familjen och sådant : )


19. Blev du kär i år?
Jo på nytt igen med Jimmy : )

20. Favoritprogram på TV?
Tittar inte på tvn så mkt.

21. Bästa boken du läste?
ganska många, men camilla läckeberg är otroligt bra..

22. Största musikaliska upptäckten?
Nomy

23. Något du önskade dig och fick?
en hel del.

24. Något du önskade dig men inte fick?

inte direkt

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
åt tårta & öppnade presenter

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
nej

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
jartu, ganska bra & glatt =)

28. Vad fick dig att må bra?
välidtgt mkt, familj, vänner osv..


29. Vem saknade du?
min mamma & små syskonen..


30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Timmy, Liam, Angelica, Milinda, AnnaKarin =)


Sagan Om Ringen filmerna..

Ruskigt bra filmer må jag säga, igår satt vi & tittade på ettan & man lägger märke till alla detaljer, så jävla snyggt gjorda är dem : ) & så jävla bra : ) Men som Ak jag tror också jag tycker bäst om tvåan! Den kommer ikväll så den ska kikas på, men jag tänker sätta i DVDn jag har så jag slipper all reklam ; ).. mkt enklare & jag samlar tid.
Undra när Trean kommer? Har den iofs på DVD men roligare när de går på tvn.. haha dumt egentligen, tittar hellre på tvn än på DVDn.. iaf hade en mkt trevlig & bra dag igår : )

Imorse då va de min tur att gå upp med barnen, tur Teodor sover till över nio så man slipper vara en zombi om dagarna : ).. är lyckligt lottad över att ha barn som älskar att sova när man själv gör det.
Älsko gick upp straxt efter 11 & nu har han & teo gett sig iväg till farmor, Telma snutta hon sover så jag blev själv nu. Ska ta mig en långpromenad lite senare ikväll när de blir mörkt & gå snabbt, va längesedan nu! Alla behöver lite ensam tid, även om de bara är för att gå, sitta på toan eller bara göra ngt själv.. är ruskigt skönt ibland! 
Passa på & hoppa in i duschen snart... aaah vad de låter skööönt : )..

Love my family!

aaah gott.

Har paj inne i ugnen som väntar på att bli klar & sen upäten av mig & söta Annakarin & barnen, & kanske Jimmy, då han ska hjälpa sin brors tjej att flytta.. varför flytta närman inte vet om man får en lägenhet? v'ldigt onödigt.. för han komemr ju snart fåhjälpa dem igen.. ååh de gör mig så irriterad..

Nu har vi hittat gåstolen, tack & lov så nu kan Telma ha bättre uppsyn & stärka sina ben så hon kan börja & gå här till sommaren ; ).. bara en läragåvagn vi ska inhnadla, men de görs på ikea : ).. soom mkt annat =P

Nu kommer dem tillbaka.
Vi hörs! ha en bra dag..

Kissses!

små irriterad..

sjukt irriterad känner jag mig idag..
sovit förlänge & har ont i magen, den där jävla spiralen får fan ta ut den.

blääää.. solsken idag iaf : ) ska höra med annakarin om hon orkar med på en promenad med mina barn : ) vill mata änderna & så. Lite senare!

Have a nice day.

..bortglömd..


Annandagjul.

Inte hänt så mkt idag heller : ) varit i stan med Ak & handlat lite, fick lite mer hem än vad jag hade skrivit på lappen, så nu får vi leva fattigt ; ).. skämt & sido! Älskar & handla kläder till mina barn, Teodor ser grymt tuff ut i sina kläder, små Jeans & luvtröja, så himlans fin & Telma i sina söta små klänningar & tunikor. Underbart goe barn.

Jag & fästmannen har legat & glott på serier i sovrummet medans barnen sovit & än sover de, J tog en tripp till sin mor.
Mysigt & bara ha hemmakvällar & mys. Ikväll blir de inte mkt heller, gå en promenad efter åtta & sen bara mysa under täcket ikväll : ) visst är de skönt & ligga under ett varmt täcke med en hårig man? ; )

aah nu har jag långa naglar igen, Ak & jag hittade lösnaglar för billigt pris & de sitter fast än iaf, längtar tills mina växer ut igen! är ju så snyggt med långa naglar, iaf på vissa! : ) många finns det som inte har fina naglar eller händer & som passar i det, men jag gör det iaf! =) Blir så när man har piano händer.

Ska snart laga mat, magen börjar hungra lite & pratar.
Se om man kan somna ikväll också, sover otroligt jobbigt nuförtiden. Skit tråkigt.
Känner mig inte riktigt kry heller, små fryser fast det inte är kallt & lite ont i skallen, är de karma? =P
Måste väcka herr Teodor också så han komemr isäng ikvääll, annarsär han uppe till tio elva. Fick föresten besök av honom halv fem imorse, med sin vällingflaska. De va bara & göra lite sen somnade han om, så hade han ju självklart hittat godis/chips skålen också, :P Men som sagt han somnade igen! & vaknade inte förens 10 imorse. Ha är en riktig sjusovare.. Precis som sin pappa : )

Ha en bra kväll gott folk!

Inhandla imorgon!

  • Svarta Byxor Teo
  • Strumpor Teo
  • 4 Bodeys Telma

Betty Tråkar.

Sitter med min plutt Teodor i knät & tittar lite på youtube med honom & kollar på Traktorer som åker. De älskar han. Hans radiostyrda han fick i present gillar Jimmy mkt mer än Teo ; )  Han leker mer med alla Teos saker än Teo själv gör. Väldigt mkt Teo i mina meningar nu =P.. hehe.. men han är ju så goe.. Pussas & kramas mkt nu & vill gärna sitt nära! Väldigt mysigt må jag säga.. Telma ja hon lär sig mer & mer för var dag, är vaken mera nu & sover hela nätter, så duktig är hon lilla tjejen. Se när hon vill börja krypa. hoppas inte en på en stund iaf, hon måste vara bebis lite till =P..

Gick en promenad förut med Teo, till affären. blev handling till tacos & kvällsfilmerna =).. mumma!
Imorgon ska här göras spagetti & köttfärsås, mkt gott.

Gäsp vad trött man är.. Tror allihoppa är trötta efter julaftonen..
Mkt som tar på kratferna fast man inte tänker på det.

jobbigt & ha korta naglar igen, känner mig som ett cp.. Vill ha mina långa & fina naglar ju ; ).. kan klia rygg & sådant. Mkt mer praktiskt & ha långa naglar ju.. typiskt att de ska gå av när man behöver dem som mest! :P
Som sagt har ganska så tråkigt så jag bara skriver en massa skit & tråkigheter.. kommer ju fasiken inte på så mkt & skriva längre.. Orka blogga om vardagen hela tiden då?


Sen dehär med karma. Är de många som tror på det?
Jag satte handen igår på en kontakt som va trasig & fick värsta stöten, & Jimmy sa direkt, karma.. Kanske va så? Är min karma som ger igen :P.. haha.. Jultomten fick sig också en stöt där.. Samt Js bror! Snacka om att vi alla tre fått karma igår.

Jaaa trist & blogga..
Ska slänga mig vid tvn & kika, är turtles eller ngt.. SÅ de får bli.. sen ska jag krama & pussa på älsko & barnen..
kanske ska städa lite när jag ändå är på humör.. är nog faan bara jag som är på humör för & städa en sådan dag tror jag? haha..

Vill träffa världens bästa Jenna snart också.. Vi saknar dig massvis baby! =)..
Ni får ha en bra Juldagskväll gott folk!
Tjiiiingeling!

Juldagen.

OJ vilken lång dag de va igår, otäckt mkt mat, mkt klappar & mkt gnäll & tjut. Teodor sov inte middag igår på hela dagen, (sov 11 timmar isträck inatt! ) va vaken 14 timmar i sträck, han va att trött & grinig två timmar ungefär & jisses vad allt va jobbigt då, men de andra barnen livade upp honom & till slut va han övertrött & lekte & dansade & grejade med Julklapparna han & de andra fick. Men Julen va väldigt rolig & mkt skratta förgyllade den, precis som de ska vara! : )
Man kan aldrig få för mkt av de goda!

Såå imorgon då, stan med Annakarin en runda & kolla efter lite reakläder till barnen, ska bara ha ngra bodeys till Telma & ett par byxor till Teodor, sen är de klart : ) fick så mkt igår båda två så de tackar man & bockar för! Som sagt kläder får man aldrig för mkt av heller. De bästa jag vet & få till barnen!

Idag blir de inte mkt, så kallt ute..
Men mata änder & gå på kyrkogården de blir det! : ) Svärfar behöver lite ljus på graven!
Är otroligt sugen på friterat idag? ; ) nedrans va gott de ska bliiii...
fått för mkt av prinkorv nu.. mohhaaa!

Håll med om att filmen ''tomten är far till alla barnen'' är hystrerisk rolig ; ) Den kan jag titta på hur mkt som helst, skrattar lika mkt för det!
Julen är en rolig tid, men också mkt stressig! Tur den bara är en gång om året =P..

Hoppas ni alla får en bra Juldag!
Hoppas ni alla hade en riktigt bra Julafton!
Njut så länge ni kan, snart åter till vardagen kommer..


Tjiiiing!

GOOO JUL ?!

Alla har ju typ skrivit det i sin blogg under dagen..
så orka skriva det också!

Ska hem till Js bror snart, men har knappats ngn julkänsla, känns som en helt vanlig dag.. Lite snö de gjorde ju saken lite bättre..
Ska snart ta ut potatisgratängen så man kan äta sen... blir bara små trött på folk som säger en tid & så är inget klart.. hatar verkligen sånt! Har man sagt en tid kan man väl fan hålla det också?

Varför är Jul en sådan stressig tid
?

Teo är tomtenisse idag & Telma tomtemamman : )..
De är dem som får min Jul att bli bra! =)

Så ha en bra Julafton!

Vilken dag..

Aldrig mera stan med dem två... De va de jobbigate jag varit med om..
Blir roligare på fredag med Ak : ) då ska de handlas kläder till min plutt Teodor, Telma har fullt, bara fyra bodeys till sen är hennes garderob full ; )...

Hoppas ni alla får en bra Jul imorgon.
Stämningen.. hmm, ja den kommer väl?

Teodor leker med sina presenter nu så de heter duga & jag ska ta Telma nu & mysa lite, träna på & vnda från rygg till mage & så..

Tjingeliing!

Dan före doppar dan.

Ja imorgon är de JUL : )
Roligt värr.. Vet hur mkt Teodor älskar att öppna paket så han kommer vara i himlen =P
Telma däremot kommer inte kuna njuta förens nästa Jul.
Längtar tills ikväll då vi ska packa in klapparna ihop!
Mest intresserad av vad barnen får : )

Gud vad vi har att ordna efter nyår, mkt med kyrka osv
 Kolla på ringar & ja massvis, så otroligt spännande ; )

Jisses vad jag har fått Dille på Brittan, ruskigt bra jueeeee! : )
SNart kommer F & hämtar upp oss & sen iväg & handla inför julbordet & diverse.
Hoppas ni får en bra danförefoppardag!

Kissses!

Godnatt!

Danföredanföre doppardagen
& imorgon blir de dan före doppardagen.
Heelt otroligt, jag vill ha en vit Jul med mkt snö & göra snögubbe/ängel osv.
Men jag ska inte klaga, jag är med dem jag älskar : ) & får mysa med dem & så. Kan inte bli bättre, god mat & kärlek!
Betty hon älskar kärlek.

Har haft besök av Annakarin hela kvällen, trevligt som vanligt, hade en trött Teodor som inte sovit middag så han stöp vid åtta som en stock! & Telma har typ nyss somnat så kanske blir lite sovmorgon imorrn?
Jimmy blir sen inatt, då han håller på & fixar rummet med sin bror, snacka om att Filippa kommer bli G L A D !
Kommer sakna min älsko när jag lägger mig & kollar på film nu. Får bli en komedi, då jag inte vill se skräck själv, blir så rädd(?) Haha! Töntiga mig..

Jaoo, ni får sova gott & så, så hörs vi!
Kissses!

Tack/bröllop!


Julkänslor(?)

Ngn mer än jag som inte alls har ngn speciell julkänsla iår? Idag när man vaknade va solen framme, känndes som vilken dag som helst utan jul. Två jävla dagar kvar till Jul & man har ingen som hellst känsla för det Ä N, kanske får det imorgon eller på själva dagen? Vi ska iaf hem til js bröder där diverse i familjen kommer vara : ) mkt trevligt kommer det bli det vet jag redan nu! Att fira Jul med dem man trivs med & älskar är ju en självklarhet. Saknar dock mamma & systrarna, men de tar vi igen. jag ska göra min älskade potatisgratäng & lite sådära inför maten vi ska ha med. Längtar redan ; )
 
Hela kvällen ska J hjälpa sin bror med rummet hos honom så de blir klart.
Så blir själv ikväll med barnen, (om inte Annakarin skulel dyka förbi : ) ) men de gör mig inget. Slipper man gå varann på nerverna då man är hemma & ihop 24 timmar om dygnet, de kan bli lite påfrestande! Men kan ändå säga att kvällarna skulle jag vilja ha ihop med honom då barnen somnat! Men vi har hela livet framför oss : )..

Ha en super skön kväll allihoppa :)


kissses!

Julklappar.

De sista är nu avklarade : ) så sköönt! Till alla barnen, inget till de vuxna =P de får klara sig undan, tycker Julen är för barn, inte för vuxna!
In på rean på fredag då.. Hoppas Annakarin vill följa med mig, tror inte Jimmy orkar med mig en dag till på stan ; ) Ska bli trevligt iaf, hittade massa babykläder nu till riktiga fynd. Älskar att handla på rean ; ) Älskar dock & handla kläder till mina älskade barn! mkt roligare än till sig själv, jag har så mkt så jag behöver inget mer. Fick mina diadem jag velat ha länge nu av Jimmy, snälla älsklingen!

SKA fråga min älskling om han vill gifta sig till sommaren under veckan nu! : )
Jag vill spendera min levande tid tillsammans med honom & ingen annan, min kärlek är så stark till honom, så varför inte gifta sig? Har haft planer ett tag nu. Så kanske dags & göra de verkliga(?)

Hoppas ni får en bra dag allihoppa!


Kisses

..känslor..


Helgen.

Har inte orkat blogga ngt spec, börjar tröttna på det mer & mer.
men sådant går ju i perioder också.

Kalas igår & de va mkt stå hej, mkt att ordna innan! Teodor kom till ro & kunde sova ungeför en timme innan alla kom : ) så de va skönt så man slapp en grinig unge. Sen kom de mkt folk inom familjen & såklart två av mina vänner, världens bästa Jeenna & sen Annakarin. Tack alla för presenterna, han vart SUPER nöjd & leker med dem mkt.
Fick mkt beröm för min smörgåstårta, mkt bra gjort av mig :P Den kommer det bli mera av kan jag lova. Kommer få beställningar, det är ju fasiken inte dumt!
A-K va kvar rätt länge igår med, alltid lika trevligt.  Film & chips : )

Vi fick kvar en nattgäst, Cassi : ) så söt är hon! Skulle vilja ha henne som min egna dotter. En undebar flicka! Ville vara hos oss inatt också, men fick inte för sin mamma. Men snart igen ska hon komma & vara här :)
följde henne hem förut & så stannade vi kvar hos js bror några timmar. Älskar hans släkt, man kan verkligen vara sig själv med dem, man måste inte bevisa ngt! Det är de som är så skönt med dem.

sen imorgon stan!
sen bara 2 dagar kvar till JUL!
ha en bra kväll!
kisssses

systeryster blir 21 år idag med! grattis älskade köna! (=

lite mera..

Namn: Bettin       
Ålder: 23
Graviditetssymtom: illamående , brösten ömmade , humörssvägningar mfl.

Positivtgravtest i vecka: v.5

Då berättade jag för:
Mamma och pappa:
Direkt efter ringde jag
Mina bästa kompisar: Samma dag.
The girls:  ?

Min barnmorska hette: Hade Christina Med Telma & Malin med Teodor
Vikt vid inskrivningen: 58 Med Telma & 64 med Teodor
Vikt vid förlossningen:  74 med Telma & 78 Med Teodor

Mat jag var torsk på: apelsiner & kattsand
Mat som fick mig att vilja kräkas: mkt i början, men inget sen

Illamåendet började:i vecka 7 med Telma & 6 med Teodor
Och slutade: v 14 med Telma & v 12 med Teodor

Mina första mammakläder: 2 Jeans & massa mamma mjukisar mm.
Min största modetabbe: inget
Första bebisprylen: hmm, en babysitter med Telma & massvis till Teodor
Då kände jag första sparken: vecka 13 med Teo & v 12 med Telma då jag va smal & fin ;)
Jag trodde att bebisen i magen var: som de kom ut
Namn jag funderade på:  Melvin, Haley, William, Nova mm
Grejer som hände med min kropp: vatten med Teodor & hepatos, men inget spec med Telma mer än hepatos då
Så motionerade jag: Gick mkt när jag fick Teodor & Sprang fram till förlossningen med Telma
Konstiga grejer jag gjorde under min graviditet: Åt kattsand?
Konstiga kommentarer jag fick höra: Inga jag vet .
Konstigaste bebisrådet: Inga faktiskt.
Värsta gravidminne: Kliande & kräkandet
Bästa gravidminne: Sparkarna sen ultraljudet : )


Telmas Graviditet

När fick du reda på att du var gravid? 1 December 2007
Blev det en chock? Denna gången ja.
Hur gammal var du? 22 år.
Hade du mycket halsbränna? Ja,
Spydde du mycket? Ja i början..
Hade du mycket foglossning? nope
Ditt sf mått som störst? 36 cm 2 daghar innan hon föddes
Har du fått bristningar? lite mer denna ggn, men inget man lägger märke till direkt : )
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Flicka
Vad hoppades du på? En frisk bebis..
Gick du över tiden? Nej.
Födde du för tidigt? Jora 13 dagar med henne också.
Hur var förlossningen? Otroligt jobbig, super smärtsamma värkar & mkt ont!
Blev du sydd? nej
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 1 barnmorska 1 undersköterska & jimmy
Hade du någon nära med dig? ajjemen älskling igen.
Vilket BB födde du på? Karlskoga lasarett
Hur stor var bebisen? 3848 & va 51 cm
Blev det en pojke eller flicka? Flicka.
Vad fick hon heta? Telma
Var allting värt det? Självklart, skulle vilja mer =)

Teodors Gravidiitet.

När fick du reda på att du var gravid? 1Maj 2006
Blev det en chock? Nja inte direkt-
Hur gammal var du? 21
Hade du mycket halsbränna? yes på slutet
Spydde du mycket? inget, mer än när jag fick järntabletter
Hade du mycket foglossning? nope
Ditt sf mått som störst? 33 cm tva dagar innan han föddes.
Har du fått bristningar? 3 st
Trodde du att det var en pojke eller flicka? pojke
Vad hoppades du på? pojke
Gick du över tiden? neej,
Födde du för tidigt? aah, 13 dagar
Hur var förlossningen? snabb & inte så smärtsam
Blev du sydd? 2 stygn inne
Dragen med sugklocka? nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? 2 barnmorskor, 1 undersköterska 1 praktikant & Jimmy
Hade du någon nära med dig? aah min älskling
Vilket BB födde du på? Karlskoga Lasarett
Hur stor var bebisen? 49 cm & vägde 3325
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick han heta? Teodor
Var allting värt det? Självklart, vi gjorde de ju igen ; )

Kalas Snart.

I eftermiddag ska de bli kalas av, känner redan hur huset fylls med folk : ) Tur vi har ganska stort hus så alla får plats, vi ska bära in lite trädgårdsmöbler & göra i ordning snart. Eller ja efter ett ska vi iaf försöka börja : ) Vill köpa ballonger & sätta upp också. Kom just på det, synd att de inte finns ngra med Teodor på.

Imorse sov vi länge, Teodor kom ner vid halv elva ungefär, sov ingen middag igår & de gick bra, iofs vaknade vi 9.40 igår så de blev lite försovning, & då flög man upp istället. Men upp kom vi & till förskolan & där firade dem Teodor igår : )
Så idag blir de nog inge sova middag heller eftersom han vaknade så sent. Det är kanske dags & sluta sova middag snart? Fast än tycker jag han är lite för liten.. Men de spörs & se.

Känner att jag börjar få en tråkig blogg. :(
Kommer inte direkt på ngt att skriva längre?

Aja de kommer väl nytt då & då iaf.
Nu kom katten & ska mysa : )
Ni får ha en underbar dag ni som orkar läsa : )


S O V A !

Dags att krypa till sängs, en lång dag imorgon!
Båda älsklingarna sover så sött.
Nu är de mammas & pappas tur & sova : )

Har haft en super bra dag med familjen.
Va skönt & sola lite förut också.
Vi hörs av allihoppa!
G O D N A T T !

hur många timmar?

Ja, jag undrar hur många timmar spenderar man/vi framför datorn & tv i veckan?
Jag sitter mer vid tvn än dator iaf, så mkt vet jag : ) Men räknas de om man tittar på film på datorn & ligger i sängen?
Ska försöka lista ut hut mkt tid mn spenderar här & vid tvapparaten..

Säkert massvis med timmar som man kan ägna en massa annan tid åt egentligen!
Skrämmande att de finns så mkt med tvn & datorer nuförtiden. Undra hur de hade de förr i tiden, vad gjorde man då?

..Besviken..


såja.

Nu kan Teodor säga Telma : )
Han lär sig mer & mer nu för varje dag.
Så himla roligt & höra. Mamma & Pappa är stolta över dig : )

Telmas skorv är snart helt borta, mkt skönt & allt hår också, men ser att de kommer ut nytt, som dock är blond, eller dock : ) det är blond. Kommer bli lika fin som sin bror, älskar hans färg, har ju min, Jimmy hade mkt ljusare hår när han va yngre. Men de är nog efter oss båda, barnen får iaf min ögonfärg - BLÅÅ ( = Vackraste färgen. hii, fast Jimmys ljusgröna är också fina, ja hela han är fiina! All kärlek till familjen!

Nu är allt färdig handlat till imorgon också, skööönt.. slipper man tänka på det.
Bara smörgåstårtan jag ska dekorera imorgon. aah de vattnas redan i munnen. Idag har jag även lärt mig ngt nytt, göra smörgåstårta & lätt är det också!
Ska busa lite med barnen nu & sen kolla tvn & så. Myspys med Jimmy också.. ; )
Ha en super bra kväll.

Mysigt.

Att gå promenad med familjen : ) mata änderna & så.
Om ändå Telma kunde gilla & sita i vagnen skulle de blir mkt bättre, men tur mnan har bärsele som hon kan hänga i då hon INTE vill ligga/sitta i vagnen. Men de går bra & sova som tur är.

Nu sover skrutta & Teodor tittar på disneychannel, eller playdisney tror jag de heter? ja ngt iaf : )
Hörs kanske sen!

Kisses

Längtar..

TILLS IMORGON! ska bli så kul.. hii..

är redan hungrig på det vi gjort idag ; )
Milinda hjärtat har hjälpt mig, en av de underbaraste personerna jag känner : )

snart dags för promenad, efter maten då! Sen hämta plutten.
sen lungt, måste ha krafter för morgondagen.
nu ska jag pussa dottern & världens bästa pojkvän!
Ni får ha ern superb dag! ( =

Nattinatt!

Mysas & kramas med älsko! mmhmh.. ; )
Vi hörs säkert imorgon (?) never noo..

Har lite & göra så..
Mkt inför kalas & Jul.
(=
Kisses!

En man som är gravid(?)

Va det ngn mer som såg pregnant man igår ?
Jag tyckte personligen att de va häftigt att en man födde barn, naturligt också.
Han vet hur vi kvinnor känner oss nu & allt vi upplevt under en graviditet. Riktigt mäktigt.
Tyckte dock att en del som hade skickat in video & kommenterat sånna fula & hemska saker är inte klokt!  & önskade att dem skulle dö & deras kommande barn, folk är skrämmande. Att vi gör så mot varandra, hatar & bråkar.. [?] Himla mogna vi är egentligen.
Men en del är inte kloka nuförtiden, kan säga vad som helst om en annan person utan att bry sig om hur den personen upplever det. Eller dess känslor..
Tyckte mkt synd om paret igår, men de fick ju iaf en fin dotter & upplevt ngn ingen annan gjort : )
Bra gjort av dem tycker jag iaf. Power to meen! EN helt vanlig familj.

Ja jag visste att han va kvinna egentligen, därför fattar jag inte hur folk kan reagera som de gjorde?

 : )

mellandagsrea!

Startar redan imorgon ; )
Inte alla då, men MÅNGA! Härliiigt värr..


Stan på måndag med Älskling & skruttan, medans plutten är på dagis till halv fyra : )
Ska busa med min familj nu, Underbart!
Älskar dem mest på hela jorden.

Bajsa.

Nu har sötnöten Teodor lärt sig säga bajsa & de sägs hela dagrna långa nu ; ) Klart han säger andra ord också, han har blivit så duktig med talet!
Han tar åt sig allt man säger nu. Så man måste passa sig riktigt för vad som kommer ut ur mun  : ) Roliga Teodor!

Undra om man ska börja greja & så i Telmas rum, eller om man ska vänta tills vi flyttar över sängen sen?
Ja de är en fråga jag ställer mig, får nog bli sen när hon sover själv man kan börja : ) Så va de med det.

Vill ut & gå snart!
Behöver röra på döfläsket lite.

Imorgon handla & göra smörgåstårta, MUMS!
Träffa underbara Milinda också : )

Ha en bra kväll allihoppa.
Love my Kids ♥

I N L Ö V E !

Såå kääär i min Jimmy : )
Går inte & beskriva hur mkt man kan älska en annan person så mkt.
Barnen de är ju förståligt, de betyder ju mer, meeen min älskling Jimmy betyder massvis & han är ju en del av mitt liv för alltid, även fast vi skulle gå åt skilda håll, Så kommer han va den som betyder allra mest för mig.
Man ska aldrig ta ngn för givet när det gäller kärlek, sådant som bara slutar i tragedi. Eller ngn överhuvudtaget egentligen. FInns ju så många som tar varandra frö givet hela tiden, vi har varit med om det, men de har gått över till respekt istället : ) Älskar dig Jimmy så de värker i hjärtat!


Har potatisgratäng i ugnen & ska om en stund steka lite saker till!
Ha en bra dag!


Må säga att Britney är riktigt bra iår  ; )


Trött..

Orkar inte blogga idag..
Är ju Teodors dag idag också : ) fått mkt presenter & mer ska komma!


Vi hörs under morgondagen.
Tjiiing.

..Irriterande moment..


Fullt upp.

Har inte hunnit sitta vid datorn ngt idag, ej haft ork heller, plus att vi har haft fullt upp : ) har träffat Maria & sen har vi varit iväg till Js bror hela kvällen.
Har inte så mkt & tillägga ikväll, mer än att jag är skapligt trött. Ska bli skönt & komma isäng om en stund, sitter & tittar på Bodeyguard. Bra film!

Usch Teodor har skärt sig idag på en glaskärva som va hemma hos Jsbror, oh de blödde som bara den, så nu ska den dörren bort så inga mer olyckor blir till. jag & blod går inte ihop, de blir rysningar & får ont i kroppen när jag ser det, ni kan ju undra hur jag mår när jag har mens, ååh de ryser verkligen i kroppen nu. Inget kul & se sin son ha ont heller, så han har fått plåster & så nu, de vart mkt blod för de såret.. får se hur de ser ut imorgon.

Aaah, de va allt idag!
Imorgon fyller min älskade son 2 år : ) Lilla plutten börjar & bli stor.. inte tor men stärre iaf.
Längtar till mellandagsrean ; ).. roliigt & handla kläder ju.. wohooo!

Ha en bra kväll, kanske hörs imorgon!

snart så.

1 Dag Kvar Till Teodor Fyller
8 Dagar Kvar Till Julafton.

Ser verkligen fram emot det..
♥ Älskar mina barn & min sambo mest! ♥

Bettina Sundholm

Sökte mitt namn på goggle, bara för & se om man kommer finnas kvar när man dör ; )
Skämt o sido. Kom iaf upp massa med sidor som man är medlem på & på emelies blogg efter en kommentar  =P haha! De trodde jag inte. Men de går på en massa namn märkte jag. Kan ju vara lite halvkul ändå.

Nu kommer snart John Blund till mig känner jag : ) Äntligen!
Ha en bra natt allihoppa. KISSES!

Vaken? Ganska långt inlägg..

Kan inte sova, har tittat på en så tråkigt film nu, MEEN kan ändå inte somna? Whyy? Kanske för jag drack Cola så sent? Har sagt till mig själv att jag inte ska dricka cola så sent, men tycks ändå aldrig lyssna på mig själv. Men till popcorn måste man ju ha Coke såklart. AnnaKarin har varit här hela kvällen & hållt oss sällskap, alltid lika trevligt! Tittat på film & så : )
Har grejat i Teodors rum, & kors i taket tvättat tre tvättar & vikt efter mig, hmmm.. Betty är sjuk?
Ska greja i Telmas rum imorgon tänkte jag, har massa ideer, får jag inte göra om nere i vardagsrummet, tar jag barnens rum sitället : ) så jag får ngt gjort. Sen har jag ett til jobb på g, måla i sovrummet, ska ha en svart fondvägg & i lillarummet, ska vi måla vitt & en svart fondvägg också, & sen ha svarta & vita saker där inne. Kommer bli rätt skapligt tror jag! Sen är de ju källaren, bygga bastu ska bli av & göra klart för duschen, mkt som vi ska göra = ) Sen självklart göra om i köket (?) Egentligen är det prio 1 men de får vänta ngra år till, jag vill ha snyggt kakel på väggarna i köket & rött & svart skåpsluckor & diskbänkar mm... Eller jag ska ha! Så är de med det.

Ja egentligen ska jag ju sova, men är hög på coffein så de lär dröja minst en timme eller två innan jag somnar! Så jag ska fördriva tiden med Shakespear in love! yaaay vilken bra film.

Funderar mkt på hur barnen blir när de blir större, om Teodor kommer vara lika aktiv som han är nu, Kommer Telma bli likadan? hon är ju väldigt lugn av sig nu, men de va härlige Teodor också. Så spännande & se hur de utvecklas för varje dag, hela tiden lär de sig ngt nytt båda. Teodor pratar mer & mer nu & han förstår mer & mer, samt Telma, hon är så nyfiken av sig. Vill se allt som rör sig & låter. Vill smaka på mat ja, mkt vill dem. Mycket mycket mer kommer vi få se som dem vill göra & lära sig. Så häftigt är det & se på & lära dem saker. Mina barn är verkligen allt för mig. 
Att få se deras leenden & besvara dem gör mig tårögd, att få en bamsekram av Teodor varje gång man hämtar honom från förskolan gör mig tårögd eller när han kommer hem & ser en.
Älskar att krama & pussa på dem, jag får inte nog av mina barn!
Men visst finns de dagar som inte är bra, men de är väldigt få. Man får tycka att sina barn är jobbiga & man får inte orka mer. Men mkt av livet går ut på att få dem att må bra, dem & sig själv. Jag gör vad som helst för mina barn! ♥

Imorgon är det en ny dag, eller idag redan. Ska promenra & försöka komma iväg till öppna?
Om man orkar, men självklart vill jag träffa Milinda : ) & umgås med henne. Prata & skratta. Man skrattar alltid med henne. Underbart är det! Hela fredag & lördag ska vi ses också. ♥

De vart en del skrivande, de va knappt så jag själv orkade läsa igenom det.
 Jisses vad klockan drar iväg, Tick tack tick tack. Godnatt!

måndag igen.

En sen måndag jag bloggar nu : )
Har inte haft ork att sätta mig vid datorn ngt. Sen igår kom vi hem så sent, nio & då va de bums isäng med Teodor & han stupa : ) Telma va vaken fram till halv elva ungefär, hon lekte & härjade till slut somnade hon med. Efter vi va hos Jimmys bror igår åt vi räkmackor, väldigt gott må jag säga ; ) blir flera ggr i månaden men ändå, kan inte äta mig mätt på det.
Jimmys bror hade en fin lägenhet, de är så man själv vill flytta & göra nytt bo, men de ska vi ju inte, huset är rätt för oss, Men jag är otroligt sugen på & göra om i huset, & möblera om vore inga fel. Men de vill inte Jimmy, men ju mer jag tjatar vet jag att jag får som jag vill till slut iaf : )
Men de får vi ta efter Julen, vill byta sida på våra soffor till amdra sidan & så. Vill att de stora fönstren ska vara synliga med mina fina blommor : ) Ja jag älskar blommor. Mkt de som gör att ett hem blir fint tycker jag!

Teodor va iväg till tandläkaren & han hade så fina tänder & hon räknade till 20 st. Ska tillbaka om ett år igen. De  va min käre sambo som va iväg så jag har bara lyssnat på vad hon sa till honom. : ) Tur vi har en sån duktig pojke. & underbart fiin!

Älsko håller på & städar, har hållt igång sen elva ungefär, vad skulle jag göra utan hnom & hans städning? han som gör att vi oftast har de fint hemma, men jag plockar mkt & gör i ordning med saker & han städar ; ) så de ska vara, Jag som gör maten & tvättar också så de blir rättvist =P eller kanske inte. Tur vi älskar varandra så mkt att vi orkar leva ihop ; )..

Ha en bra måndag allihoppa!

2 Dagar Kvar Till Teodors Dag.
9 Dagar Kvar Till Julafton.

Khamn

Here we come : )
Vi åker efter grabben sovit middag. Har lagt honom nu men han härjar än, så får se när han tycks komma till ro.
Kan ju ta en liten stund.
Telma hon har somnat igen, hon gillar & sova. Hoppas bara hon sover i bilen sen så hon inte skriker, de värsta hon vet är att åka bil. Men jag har med mig lit leksaker till henne som hon kan ha & självklart välling. Men de ska nog gå bra.
Har båda barnen på en varsin sida av mig. Så de känner sig trygga ; )

Ska se om jag hittar lite filmer man kan ta ner, lite klassiska disney filmer som Törnrosa, snövit & de sju dvärjarna, Skönheten & Odjuret änsålänge iaf. Vilka disney filmer gillar ni? : ) som ni kan tippsa om?

Nu har plutten somnat, så jag ska passa på & göra mig i ordning. Klia Älsklingen på ryggen & så!
Vi hörs.

14 december

Imorgon ska plutten till tandläkaren, ska bli spännande & se hur han tar det.
har precis badat Telma, de gillar hon verkligen, sprattlar som en fisk i vattnet, snart dags & sluta ,med baljan också. Tur vi köpte en som va stor när Teodor låg i magen. Tur vi har badkar också, eftersom oftast alla barn gillar & bada. Vet ju iaf att våra gör det, j a g  ä l s k a d e  m e d  a t t  b a d a  n ä r  j a g  v a  y n g r e  ; ) spec om man fick skvätta ner hela badrummet. De va jag väldigt bra på & göra. haha.. Nu ligger tjejen & leker med sina nallar ska ha precis allt i munnen, märker av att det är täner på g! Men de får gärna sitta inne i munnen ett tag till innan dem vill ploppa ut. Så hon inte bits : ) Teodor fick ju sina väldigt tidigt, men så ska jag inte jämnföra heller!

Teodor & Jimmy åkte iväg till svärmor/farmor ett tag de kommer nog här om en liten stund.
Sen ska vi nog till khamn tror jag?
De spörs & se när dem kommer dem vad de bestämt.

Nu vill skruttan ha på sig lite kläder, ska få en fin klänning & strumpbyxor till. SÅ fin är hon, enj så FINA är mina barn! men vem tycker inte det om sina egna.?
Brukar läsa mama/viföräldrar då & då & kommer ihåg ett inlägg som en mamma skrev, att hon ser ''fula'' barn varje dag som hon säger är söta faste dem egentligen är osöta. För mamman säger titta på mitt fina & söta barn. o hon höll oftast med fast de va fult, Ja ngt sådant va det som de stod. Lite roligt för så är de ju, man tycker ju sitt egna barn är mkt finare än alla andras. Fast jag tycker många andra har fina barn, men också ofina! Men jag säger aldrig till ngn ooh du titta på min dotter/son visst är hon/han fin? De får de väl säga själva om de nu tycker det, annars ska folk vara tysta. Jag brukar inte säga till andras barn att de är sött om det inte är det. Det är ju lögn isf. Jaja, skit samma.. Vet ju att många säger att ens barn är fula, men de 
s k i t e r  j a g  f u l l s t ä n d i g t  i . Ni kanske också har fula barn, har ni tänkt på det? Men nu vet ni att om jag säger att erat barn är sött/fint så är det så. Annars säger jag inget alls!

3 dagar kvar till Teodors dag.
10 dagar kvar till Julafton.

Ha en bra eftermiddag! ; )

Kvällen.

Har spenderat min kväll hos min faster & kusinerna med barnen : ) när man är borta ser man hur mkt energi min lilla kille har, är på precis allt & jag menar verkligen allt! Hehe, han testar mig ganska mkt också. Hoppas han slutar med det snart. Skit ungen =P.. Men kvällen va bra & umgicks med kusin Simon & hans Karro ; ) så mysigt! Glömde dock min mobil hemma så när jag kom hem hade jag ett x antal missade samtal & två sms, sry att jag inte svarat men nu vet ni varför :).. Sådant som händer & Ak vi kan ju allt ses imorgon kanske = ) ? Om vi inte ska tills Js brorsa i Khamn som en av dem nu flyttat till. Har inte varir där en så nu är de kanske dags & åka & hälsa på en sväng. Jimmys mamma/svärmor ville ha med oss & jag åker gärna med in.

Teodor sov middag 3 långa timmar idag & ändå sover han redan sedan en timme tillbaka ungerfär, de trodde jag aldrig iofs har han haft en tuff dag med pulkaåkning & gå nästan helt själv ner till bruket, Ville hålla mammas hand hela vägen då han är smått mörkrädd. Så de tog en timme att gå ner dit mot vad de brukar ta =P hehe.. Telma somnade när vi gick hem så hon är vaken än, men kommer somna vilken minut som helst. Ligger i sin säng & pratar med djuren som hänger på sidan. Så goe är de mina barn : ) är så stolt över dem!

SKa snart palla mig till sängs med min älskling & kramas lite, borsta lite tänder, släcka ner & krypa ner under täcket, fan va gött de ska bli & få sova! & mysa med älsko, har inte setts så mkt idag då han hjälpt sin bror med lite saker i hans hem. Men inte alltid ska man ses, de blir ju också små jobbigt ibland. : ) Men jag trivs med mina älsklingar & vill helst att vi är alla 4a.

*Tråkigt att det dröjer ända till sommar då True Blood är tillbaka* = (

Middagstajm.

Nu sover båda barnen middag & jag hamnade här en sväng.
Jimmy & Teodor kom för ungefär en timmesedan så åt vi lite & nu sover de små snuttarna.
Jimmy passade på att åka till sin bror, han skulle hjälpa till & måla eller ngt?
Men han sa att vi skulle dit iegn sen, ååh jag är inte sugen på ngt & gör idag. Är på små puttigt humör.
Hatar egentligen & vara på sådant humör.. antagligen för min jävla äckliga mens aldrig slutar.. för de är så äckligt med det. Skulle göra vad som helst bara för & slippa mens! Blir humörsvängningar & ont, hatar det verkligen! Usch. men är man kvinna så är man.. När jag verkligen bestämt mig för att inte vilja föda ngra mera barn ska jag ta bort livmodern & så.

Ska kika klart på True Blood, sista avsnittet innan Jul nu. så spännande säkert att jag vill sova mig tills de bärjar igen som alla andra serier slutar.. alltid ngt spännande & så måste man vänta flera veckor innan de börjar igen : )
Sen har jag tre avsnitt av Merlin & titta på & Greys, sen är serierna slut inför Jul & återkommer i januari.

4 dagar kvar till Teodors dag.
11 dagar kvar till Jul.
nedräkning.

Ha en bra eftermiddag!

13 december Lucia dagen.

Lördag förmiddag : ) & snart redan eftermiddag.
Teodor kom ner & väckte oss idag & Jimmy skyndade sig till sin mamma för & göra en sak *morr*
aah & under tiden han va där & jag grejade med Telma så hittade Teodor alla Juklapparna, ja sjäklart hann han öppna ett men inte så han hann & se vad det var ; ) sen hann jag & ta det ifrån honom. Tur, sen så är de inte läge till innan han får öppna en massa presenter, både onsdag & lördag : ).. Milinda hjärtat ska hjälpa mig med smörgåstårta, mumma! är så jag vill sove tills Teodor fyller nu så jag kan äta mat! haha.. ja mat är gptt, vem tycker inte om mat egentligen?

Jaa Jimmy & Teodor drog iväg till backen & åker massa pulka, vet inte varför jag ska med då Jimmy & Teodor ändå bara åker & Jag får stå där med Telma & titta på, väldigt roligt.. Så då kan vi lika gärna vara hemma istället för & frysa arslet av sig. Men visst skulle jag vilja åka med Teodor, men jag tar med han själv ut sen så Jimmy får vara hemma med Telma! Sen så sover hon ändå nu som vanligt vid denna tiden på dygnet.
Vi skulle kanske till Jimmys bror idag, så vet inte om man hinner vara själv med Teodor!
Jag vill gärna ha tid för honom som Jimmy också har, men de har blivit ngn vana att det är dem två & jag & Telma, tycker inte det är riktigt rättvist. Inte konstigt att han är så pappig när de jämt är dem två.. När jag är med Teodor är ju Telma med så jag kan inte direkt fokusera på bara Teodor utan Telma måste ju också ha uppsikt & bli underhållen precis som Teodor måste bli. Ja inte är de alltid lätt & vara två barnsmamma inte. Men otroligt roligt : ) ångrar inget! Jag skulle gärna vilja ha ett till, men Jimmy vill inte ha några mer så jag säger att jag vill inte heller.. Så kan han vara nöjd sen.. : ) Jag har iofs två snuttar & mysa med redan & snart får jag ett syskonbarn till, kan inte bli bättre. Får snuffa på henne sen! Ja jag tror de blir en till tjej.

Ja ngt Lucia firande blir det inte direkt för oss, vi har ju redan lussat iår : ) skulle ju vara kul & gå ner till kyrkan, men tror inte vi hinner det. Om vi nu skulle till Jimmys bror så att säga. Men jag skulle vilja gå iväg till kyrkogården & tända ljus på svärfars grav, trist att jag inte fick träffa honom & lära känna hans pappa också! Men jag vet ju goda saker om honom som Britt & Jimmy & hans bröder berättat : ) de räcker ändå för mig.

SKa göra mig lite iordning & sen när Telma vaknat ska jag försöka gå en liten promenad, OM jag orkar!
Det ska ju orkas med. Vill gärna sola, men de får nog bli imorgon kväll istället då jag känner mig små seg & trötter idag, tröttheten från dåliga sömnen i förrgår kommer krypandes nu. Typiskt. men jag ska vila lite innan jag gör mig i ordning. : )
Ha en super bra lördagseftermiddag!


.. Alice ..

Hooppas hon vinner : )
Har röstat 12 ggr, 6 mob, 6 hemtel ; )


Fast man vet ju att  K E V I N  vinner (?)

..hatar henne verkligen..


Idol+Mys!

Nu ligger skruttan & sover & Teodor han badar lite. Badpojken som vi kallar honom, de bästa han vet typ. Bortsett från förskolan & pappa ; ) Telma kommer vakna här om en timme ungefär, sen kommer hon inte somna om förens tolv säkert, men de gör inte så mkt! Jag är ju ändå vaken, sen ska vi se Tomten är far till barnen senare ikväll.
Först vill jag se Idol en stund iaf, vem vet inte vem som vinner ändå.. inget roligt , jag tycker fel person vinner..
Men tvåan kanske blir större än ettan igen detta år? : ) vore inga fel de heller. Undra om älsko kommer ihåg att köpa med cola & sjtärnchipsen? Hehe, de återstår & se när han dyker upp.

Just ja angående min systeryster, så har hon fått en plats nu hon kommer vara i 6 månader, (hennes kontaktfamilj sedan 5 år tillbaka) reda upp allt & komma ifrån götet en sväng, bort från de som gjort henne illa. Som sagt hon behövde komma bort & börja om igen. Annars kanske man inte har henne kvar nästa år.. Fruktansvärt tragiskt & säga men sant! Så tur mamma tog tag i allt nu & fick iväg henne. Jag gör allt jag kan för att hjälpa till. Vill inte se ngn i min familj lida..
Älskar er så!

♥ Jimmy & barnen gör mig otroligt lycklig ♥

Kvällen..

Jimmy åkte för en stund sedan på sitt möte : ) De behövde han tror jag, har ju inte gått på ngt under veckan då han varit sjuk! Så när han kommer hem ska jag fråga hur de varit på mötet. Men de är nog som vanligt, skönt för honom.
 & träffa sina vänner!

Har precis satt på byggare Bob till Teodor, de gillar han skarpt : )
Så söt är han, hiii.. Tog lite kort på honom när han satte sig i Telmas babysitter.
Där satt han verkligen bekvämt. Telma sitter hos mig nu, har blivit lite kinkig & vill inte ligga på golvet eller i babysittern, så hon sitter på armen ; ) men de gör inget, hon är så goe ändå! Vill gärna bita i saker hela tiden & tar tummen titt som tätt, & drar i sina fötter, så nedrans goe är skruttan! Hon är redan en liten bestämt brutta ; )

Har inte hunnit blivit ngn pulkaåkning idag än.  : (
Men imorgon ska de bli av, vart så trött under eftermiddagen att jag inte orkade ngt, myst med Jimmy medans barnen sov sin middag, så gott & kramas & pussas. L O V E  I T !
Gjorde iaf våfflor, eller ja stekte dem men Jimmy gjorde smeten, min duktiga älskling.
Imorgon kanske vi skulle upp till pulkabacken här uppe vid tolv med några av Jimmys polers : ) som vanligt drar dillan igång aktiviteter när han kommer & hälsar på i lilla Degerfors =P

nu ska jag ägna tiden till barnen & sen Idol med lite mys till tvn.
ha en bra kväll allihoppa.

Trötter

Sov dåligt inatt, eller jag somnade vid två snåret sov hyffsat ändå för & somna så sent, sen vaknade Telma bara 1 gång inatt, de va mkt skönt faktiskt : )  hörde inte mina två pojkar imorse heller, vaknade vid tio av att Telma vaknade, så jag har iaf fått sova : )

Undra vad dagen blir? Åka pulka, äta gott, göra sig iordning efter duschen..
myspys ikväll, umgås med barnen/Jimmy ja mm : ) de hinns en hel del & göra på en dag ändå.
Ju fortare dagarna går ju kortare blir det tills Julafton. Hii..

Nu ska här snart lagas mat innan trollungen kommer hem!
Ha en bra eftermiddag.
Ska under kvällen sätta ut bilder på min skyddade blogg ; )

Tjiiing!

12 dagar.

12 dagar kvar till Julafton ; )
Inte alls många dagar kvar.
Längtar!


Bytt Lösen!

Har bytt lösen på bloggen men har skickat till dem jag vill ska ha det.
Jag vill tyvärr inte att många ska ha det.
& jag såg att mer hade besökt sidan än jag gett ut det till, JAG VILL INTE ATT NI GER UT DET TILL NGN!
Vet jag att ni gör det igen kommer jag inte ladda upp ngra mera bilder/skyddade inlägg.
Nu vet ni iaf. Jag gjorde den skyddade bloggen för en annledning, då tycker jag inte att man ger ut det utan att prata med mig.

aja iaf.
Teodor snutt är på förskolan, & Telma hon sover middag brevid mig. Så mysigt : )
Jimmy kom precis hem & skottar då det är massvis med snö, snacka om att vi ska åka pulka idag också. Teodor älskar det verkligen, jisses vad han skrattade igår när vi va i backen. Så goe. Så vi får passa på & åka, då det ska smälta bort under helgens gång. : / så typiskt att när snön kommer ska den smälta bort lika fort, kan de inte få ligga kvar till Jul & nyår iaf?

Jaja, ska titta klart på sprängaren, sen ta en lång varm dusch & göra mig fin för min älsko : )
Älskar min familj mest! Ska hämta ut klänningen jag fick av Jimmy också snart. Tidig julklapp ; ) Har lite kläder till mina älskade barn & hämta ut också! ÅÅh snart blir Teo två också. Bubben.. varför går tiden så himla fort?

Ha en bra helg gott folk.

skyddatinlägg




Svårt & sova

Har suttit & kollat på tvserier, eller legat i sängen. Är trött men har inte ron att komma till rätta & somna.
Ska skriva ett inlägg i min skyddadeblogg.
Tittat på både Desperate & True Blood, får inte nog av att titta på serier ; ) men inte alla som tur är, de jag följer nu är Greys, Desperate, One tree hill, True blood , Merlin & nya 90210. Ruskigt bra serier.
Kollar inte så mkt på tvn längre, kolalr dock på Ghost Wispers på tv400 men annars följer jag inget spec på tvn.

Vi va iaf på lussevak med Teo, han va så söt i sin tomtedräckt =P
Tog lite bilder som jag kommer ladda upp under morgonen sen.
När jag väl kommer vakna till liv.

de är så mkt tankar i mitt huvud.. faan!

ska försöka & få mig ngra timars sömn iaf.
Godnatt

Lussevak.

Snart ska hela familjen iväg på lussevak med Teodors förskola plus två andra avdelningar, massa folk med andra ord.. mkt jobbigt. Men det får gå, är ju bara två timmar de håller på som tur är : )
Älsko & Teodor ska ta sig en dusch & jag ska göra lite matsäck, ska förbi affären också & köpa ngt & dricka, jag vill inte ha bebisfestisar direkt =P.. Telma börjar bli trött också så får hålla henne uppe lite så skruttan somnar i vagnen iställ, då hon annars ogillar & ligga i den! Kommer ihåg att Teodor älskade & va i vagnen, men sen ska jag inte jämnföra mina barn de är helt olika invidider, fan de värsta som finns när man jämnför med andras barn osv..

Jaja, nog om det. får se om jag orkar blogga ngt sen när vi kommit hem. Ska ta med kameran så de blir lite fina bilder på barnen : ) Då Jeenna också ville ha kort ; ) hii..

Ha en bra kväll.. KISSES!

Länken.

http://freshing.blogg.se/bettysbilder

Är länken till sidan som jag lägger in bilder på : )..
Hoppas det går & komma in nu?

Nu ska här lagas mat ; )
KISS!

11 December

Idag har vi varit på öppna förskolan hela familjen, de va inte igår vi va där, va 2 veckor sedan, berättade dock för personalen om varför vi inte varit där också efteråt, vi satt & pratade tills ett ungefär. Vi tog en massa kort på mig & Telma också, som vanligt. Har nästan nyss kommit hem. Sambon stod o skalade potatis när jag & Telma kom hem. Nu sover skruttan & Tedor har precis vaknat till liv. Snart blir det mat.. är så hungrig.. blir så hungrig en gång i månaden ;).. undra varför (?)

Ikväll ska vi på lussevak med Teodor & hans dagis. Från fem till sju! Han ska vara tomte, självklart mkt söt & go en : )
träffade min fru uppe på öppna, hehe Milinda såklart, också en väldigt bra vän. henne har man aldrig tråkigt med kan jag säga. Får se om hon orkar sig hit till kvällen sen. Annars så ses hon & jag imorgon då vi ska hem till dem som många andra fredagar ; ) Nu ska jag börja göra mos snart.. åååh maaat! hehe..
Ska sätta upp lite bilder under dagen, länkar då som vanligt! : )

Tjiiing!

Tjeena =)

Här är länken till bloggen, har lagt ut lite bilder nu =)

Under eftermiddagen/kvällen här har vi varit hos svärmor. Älskar & gå till svärmor, vi sitter o pratar mkt & sådant, så mysigt! Teodor mår inte alls bra :(.. han har blivit så sällskapssjuk på kvällarna att de inte går & lägga honom längre, man ska ligga & läsa & så, men de är små mysigt. Men kan bli lite för mkt då han gall skriker så fort man lämnar rummet. Tycker så synd om bubben. Men livet som förälder är inte alltid en dans på moln kan jag säga.
Telma sover redan som en stock, men känner jag henne rätt kommer hon vakna om ngn timme & vara vaken några timmar innan hon somnar om, tur hon har en mamma som gärna är uppe lite sent på kvällarna =)..
Nu ska jag gå till sängs & glo på en film med Älsk!

Ha en bra kväll!

Lösenordskyddad blogg.

du hittar den hääär.
Skicka till min mejl [email protected] om ni vill ha lösen o användarnamn. =)
Där kommer ni ha tillgång till bilder på våra barn och en del privata saker som jag kommer skriva om!


Nu är min käre sambo iväg o hämtar Teodor, Telma lade jag precis hon va så trött gumman!
Ska iväg & träffa Maria om en stund & lille vovven Tina, sötnoseen! Ta oss en promenad, ska bli skönt o komma ut lite & bara gå. Jisses de va längesedan jag tog mig en promenad nu. De känns på kroppen när man inte gjort det. Men nu får de bli ändring. SKa iaf försöka gå en timme om dagen för att få fart på kroppen igen. Kilona ska ju rasa lite innan Jul då man går upp dem igen på JULAFTON/JULDAGEN! haha..

Ja nu ska jag försöka sätta in lite bilder på den nya bloggen.
Ha en bra dag gött folk! =)


10 december

Om en vecka blir lillgrisen 2 år. Jaa tiden den flyger iväg typ. & inte får man mkt gjort under ett år egentligen. Tyckte nyss man berättade för folk att man skulle ha barn, Teodor då. & om Telma berättade jag 1 december förra året då jag bara va i vecka 5,  snart är hon fem månader. Ja kan inget annat säga än
a t t  t i d e n  g å r  v ä l d i g t  f o r t !

Vi skulle till BVC idag men Telmis är så förkyld & snorig så vill inte ta ut henne idag, ska ge henne näsdroppar & se om de blir bättre, annars får vi ringa in igen för & få en tid till barnläkaren. Vill gärna att våra barn ska vara friska & må bra!
Teodor mår bra iaf, han är på förskolan o leker av sig. :) Våran plutt. / våra pluttar! ♥

Jimmy är nu mera hemma om dagarna, bara de att han går på jobbcollege som de då kallas ungefär 2 timmar på morgonen, jag som precis vant mig vid att han jobbar så får han komma hem, men de ska på jobb i januari ngra dagar, får se om de släpper jobb då. vore väldigt bra för honom. Jimmy är en man som behöver ha ngt & göra för att må bra! Tur vi har projekt i källaren, & hemma hos hans brorsa =)

Jo föresten skulle lägga om bilder på barna igår på bildagboken, men de fackade så mkt så jag sket i det, jag gör en skyddad blogg o kommer nog hedan efter lägga in bilder på den istället, bild har blivit så himla seg o jobbig tycker jag! :/ då är de lättare med en ny blogg istället! Kul att många vill ha lösen till den =)

Nu ska här ätas lite mat & få krafter tillbaka, är så frösen & de värker i magen, inte gilla!

ha en bra dag. KISSES!

när mörkret faller.

kollade lite på den när vi va hos Jimmys bror, o nu när vi kom hem slog vi på tv1000 för o fortsätta titta, tur vi bor ganska nära varandra så man hinner hem o se resten free happy smileys iofs så går ju filmerna så ofta där.

Ja som sagt vi har spenderat hela eftermiddagen/kvällen hos Jimmys brorsa Fredde, jag har donat med hans gardiner o satt upp dem o Jimmy har skrapat tapet o spacklat lite, duktiga eller vad? åker bort för o hjälpa andra, de kalla jag snällt ;).. hehe.. Vi ska tillbaka till helgen igen o hjälpa han med barnens rum och så, Kul o börja umgåtts mer med hans bror nu. Fredde o Totte, dem jag gillar mest free happy smileys

Va iväg o solade en sväng förut, mumma va de är gott när de är småkyligt ute. Hoppas bara man kan få lite färg så man kan börja använda B.U.S sen när man fått färg. Ja ni fattar säkert vad jag menar.

Har tyvärr inte hunnit lägga ut bilder än på bilddagboken, men ska kanske göra det snart?! eller så blir det imorgon.  D e  b l i r  j u  a l d r i g  s o m  m a n  t ä n k t  s i g, iaf i vissa lägen free happy smileys

Vi har precis lagt Teodor, Telma ligger i sitt babygym o gymmar lite, får se om hon får ngra muskler =P

Ska öppna en till blogg föresten, men en som är lösenordsskyddad för bilder o sen skriva om lite mer privata saker för dem som står en nära. Så hojta till om ni vill ha tillgång till den sen, kommer nog göra en under morgondagen.
Skriver in adressen o sådant imorgon o min email så ni kan skicka om ni vill ha lösen free happy smileys

Jag o Jimmy ska snart ta oss ett bad, de va inte igår vi gjorde det.
Jag ska tända lite ljus o göra det mysigt för oss! LÄngtar redan, hii!

Älskar min familj / KISS Beetty! ♥

Svar på kommentarer.

Ska svara så fort jag sätter mig vid datorn igen. Prommes =)
Ska äta lite frukost nu, göra välling till Telma då hon vill sova.
Jimmy är på arbetsförmedlingen o ska börja på college igen då jobben tog slut, men ska iväg igen i januari o jobba. jag som precs vant mig med att han inte är hemma, så kommer han vara hemma mer. Men de ska nog gå bra =)..

Fifan va nöjd jag blev med Teos hår, han är så fin min son, Telma hon tappar allt sitt hår nu, men börjar o få nytt =) som tur är. ser så roligs ut när de inget hår har. tss..

Vi hörs sen, måsta ta hand om familjen. Hörs :)

Utmärkelse. =)




Jag har fått en bloggutmärkelse av aalexandra & Liisa

Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Dom jag nominerar är:
emelie
Kicki
angelica
Tess
melinda
miccan
ak

nyklippt =)

Såja nu är våran son nyklippt, klippte lite extra så han hår inte ska se så tjockt ut utan lite tunnare o så =).. vart så fin så, ska sätta in bilder på bilddagboken imorgon under dagen, tyvärr har jag inte hunnit nörda ngt idag.
Orka sitta vid datorn jämt? :P
neeh men iaf, har haft en väldigt bra dag med Cissi o Jenna o henns bror va där en sväng o ngra av hans kompisar, de hade Telma medans vi käkade o man hörde hur de gullade o pratade med henne :).. söta..

Blir inge bvc imorgon föresten hon är sjuk.. Men på onsdag blir det av =).. kul o se vad skrutta väger nu o så, ja hon har iaf tjockat till sig, men de är ju så bebisar ska vara tjocka o goa ;)

Nu blir de sänga, Jimmy mår mkt bättre =) inge spya iaf bara feber. Så de är mkt skönt.
men han blir hemma imorgon för säkerhetsskull.
Nu ska Telma nattas, Teodor sover redan!
Och sen film.

ha en bra kväll.

Hemma hos Jeenna =)

Hon va med mig till barnmorskan o hade min dotter, så goe hon är som ställer upp :)..
Som jag alltid säger världens bästa!

Hon drog till affären snabbt för o handla lite, sen ska vi laga mat.. är vrål hungrig =P
Jimm mår inte bättre än, tydligen har hans brors barn med åkt på det :(.. uschamejjen!
Som tur åär spyr ha iaf inte än, men dagen har ju bara börjat o andra sidan.
Vi håller oss borta lite, så vi inte blir sjuka. Vore verkligen inte roligt.

Telma är än förkyld o rosslig i halsen, men läkarna säger bara de går över av sig själv.. vad är de för fel på läkarna idag egentligen? de bryr sig inte längre om barn är sjuka.. Hon är inte ens fem månader o har varit sjuk sen hon va 1 månad konstant! Vadå går över? skit vården idag.. hatar dem!

Ska till bvc imorgon med Telma för o väga o mätas, får se vad hon säger. Men skickar de oss vidare blir de ju ändå att de går över som alla andra ggr de sagt det.. usch :(..

Vill ju att mina barn ska bra.
Dem betyder allt för mig, mina älskade barn.
Mamma älskar er otroligt mkt!

Ska sätta in bilder på bilddagboken sen.
Men de blir nog när vi kommit hem.
Teo bubben ska ju hämtas om två timmar, snutten!

8 December.

En ny vecka, redan v 50, ca, tre veckor kvar på detta året. Sen ett nytt år med nya saker o nya möjligheter. Undra vad mitt nyårslöfte kommer bli nästa år?

Teodor är på förskolan nu, gick upp tidigt mot vad jag brukar. Inte var dag jag gör det =)..
Meen denna vecka är de Jimmys tur o vara sjuker. Magsjukan antagligen, har samma sak som jag hade förra helgen, o de kan jag säga är verkligen inget trevligt. De skulle ringa från förskolan ifall Teodor med får ngt, men eftersom han redan haft det så skulle de inte vara ngn fara.. Både Telma o Jimmy sover nu, Telma somnade sent igår so hon är väldigt trött. Haft en tuff helg också så idag sover hon verkligen ut ;)..

Haft en super bra helg med flickorna Jeenna o Cissi =)
Underbart o ha sådana vänner!

Jag ska snart ta på mig lite mascara så jag ser mänsklig ut för o sen knalla upp till världens bästa Jeenna, ska vänta på att Telma vaknar också, sen ska Jag till Barnmorskan också.. hmm. världens bästa Jeenna ska passa Telma medans jag går iväg. Nu värkar de som skruttan börjar vakna till liv =)..

Vi hörs nog senare allihoppa!
Tjiiing



 


Inget bloggande.

Nu blir de nog inte blogga på nån/några dagar.
Har stött på lite inceidenter jag måste ta itu med..

Det verkar vara över nu..

Själv.

Nu sover mina kära barn, Teodor stöp isäng här efter 7 nu, men lite välling o en bok läst medan en nöjd Tlema låg o lekte med en prasselbok, sen tröttnade hon med o blev trött. Men hon kommer nog vakna under kvällen här o vara vaken en sväng, men de gör inget, hon är så snäll ändå. Bara hon får sitta i knät, liten knä tjej är hon.
Jimmy kommer nog hem snart, då ska vi sätta på BarnHemmet, har fått kommentarer om att den ska vara bra så hoppas det  free happy smileys Ska ringa J o säga att han köper med lite cola, så ska jag poppa smörpopcorn här snart. Mymmii va gott!

Så nu är jag själv o jag njuter av det faktiskt. För idag har de varit små jobbigt. Men inte kan alla dagar vara härliga heller?
Sen försvann febern mkt snabbt på Teodor, han har faktiskt varit sig själv idag o inte alls så hängig som han brukar vara då han har feber. Och jg tog tempen förut, då va han normal. Så de på dagis kan ha tagit tempen när han varit varm, för han är som mig otroligt varmblodig. Vafan jag går inte ens med vinterjacka än.. alldeles för varmt för mig. Iofs går jag o skjuter på en vagn också när jag oftast är ute. men men skit samma  free happy smileys

Har ngn sett filmen Twilight?
Vill gärna se den.. ååh vill gå på bio med bara min älsko!



kom på att jag inte pratat med mamma på två dagar nu, vill veta hur allt går hemma med barnen o systeyster om de blir ngn hitfärd osv, iofs skulle hon tänka på det. Vill gärna att hon kan börja om här, tfärra sin pappa mer kanske o få gå i skolan utan att vara rädd. De är väl förjävligt att man ska vara rädd för att gå till skolan när man är 11 år? Tycker man inte att man borde flytta därigrån som mamma då? Nej jag ska inte börja igen.. blir bara så ledsen att hon mår så dåligt min syster att hon vill ta sitt liv :(.. 11 år..


Grattis Kicki o Roger till eran Keviiin! free happy smileys

trist o blogga.

aaah idag har de varit tråkigt o blogga, haft fullt upp med barnen, eller ja barnet, Teodor har varit ganska så kämoig idag, väldig mammig så Telma har hamnat lite åt sidan, men Maria va här o hjälpte till. Underbart med vänner som vill hjälpa en. Han har inte sovit middag heller så de har ju gjort sitt. Inte alltid lätt o vara mamma, man kan inte direkt dela på sig. Jag gör så gott jag kan. De tror jag alla gör? Han saknar pappa med, de märks. Men han har hela helgen på o umgås med honom nu =).. skönt det iaf o ha hela helgen med älsko o familj.


Jimmy har precis åkt iväg på sitt möte, så kommer han hem sen ska vi kika på BarnHemmet, sägs vara läskig? får se om den är så bra som de sägs? Fick hem den igår i brevlådan.  Ska iväg o sola lite imorgon bitti. De längtar jag till.
Alltid så skönt o komma i ett varmt solarium när de är kallt ute. Synd de är massa slaks ute nu,men de fryser nog på undernattens gång här. Sen vill jag hälsa på svärmor också under helgen o sen gå ner till kyrkogården o tända ljus på svärfars grav!

Nu ska jag snart natta Teodor, än är han lugn mot vad han brukar vara, vi ska läsa en saga o sen öva på vad näsa o sådant heter/sitter i ansiktet =) som sagt han lär sig ngt nytt varje dag plutten.

Vi hade iaf tur med vädret igen.

vill Jag se :)
Såg ettan igår. fifan vad vi skrattade, riktigt rolig, som jag sagt för längesedan
e t t  g o t t  s k r a t t  f ö r l ä n g e r  l i v e t !

Och skratta är bra o göra.
De gör jag nog 5,6 timmar av dagen iaf.
Mina barn får mig att skratta, Min sambo älsko får mig att skratta, mina djur får mig att skratta, filmer, tvn ja diverse saker, o vänner såklart, er glömmer man inte. Vänner de består. De få jag har. Men dem gör mig otrolig glad o accepterar hur jag är. Jag accepterar dem som dem är o dem som jag är, både positiva o negativa saker. =)
Ni o min familj får mig att må så nedrans bra.

Nu ska jag ringa ett samtal till Jenny :)
Vi hörs säkert sen!

Korsord.

aah har fått dille på o lösa korsord nu, satt till en ett inatt bara för o lösa en massa lösningar o lista ut ord, se omman kan skicka in o vinna ngt =P.. Riktigt kul är de ju. De vore ju faktiskt ngt o vinna lite trisslotter nu i Juletider.. Vinna 25 i månaden i 50 år, vore inga fel ;).. *drömmer mig bort*

Har nyss hämtat upp Teodor på förskolan.
De ringde imorse efter tio o sa att han hade feber plutten, så de va bara o klä på sig o sen hämta upp honom.
Imorse tog Jimmy honom till förskolan då han började nio. Han är lite hängig o vill sitta nära en, han är så goe när han är sjuk. Ja självklart är han de när han är frisk med men då har han så mkt liv i kroppen, o är överallt =).. Han har börjat o kramas mkt o ska pussas hela tiden. De må jag säga är mkt mysigt. Han är otroligt bra
 med Telma nu, ska gärna hålla henne o ställer vi henne upp o håller i henne så tror han att hon kan gå o ska ta henne i handen, får man vara mkt goare eller? Skönt att han har börjat o lugna ner sig lite nu.

Snart kommer Maria förbi o håller oss sällskap. Hon har ändå inget bättre för sig =P
Vart inge träffande med världens bästa Jenna imorse, hon hade bränt sig lite på ögonlocken, söötnos! Men vi har all tid i världen o ses ju baby ;)..

Nu ska jag mysa lite med barnen o förebereda inför maten idag, blir kyckling o klyftpotatis med vitlökssås :)..
Mumma! Jenna som lärt mig o göre. hiii..

Ha en bra middag.

Sola

ååh så skönt de va o lägga sig i ett solarium för o få lite färg på kroppen, Fast jag egentligen inte ska göra det.. dels för att de är farligt o man egentligen luktar så jävla ofräscht några timmar eftråt. Men det är ju såå skönt =) Tur man inte gör det för ofta. Så man kommer bli som en skrynklig tant när man är 35 år. Man ser ju på vissa som solat mkt i sina unga dagar som är rynkiga men de är egentligen inte gamla, så vill jag inte bli. Är nästan rädd för o bli gammal :/.. vill vara ung jämt ju ;).. men sådant är livet, man kan inte alltid få som man vill!

Hmm, har fått höra en massa saker om mig o jimmy också, från en tjej som är skapligt ''sjuk i huvudet'' vi hånglar hejdlöst med andra o vi är otrogna hela tiden o massa annat.. Ganska roligt o höra egentligen, finns så många som I N T E  h a r  e t t  l i v , och måste prata strunt om andras, o sprida en massa lögner, Skrattretande är vad det är! Sen känner vi tjejen som gör detta också, o vi vet ju att hon inte är frisk uppe i huvudet. Psyket nästa? =P

Jaoo jag har iaf nyss kommit hem, va på promenad till kronhallen också med Maria, sen mötte jag upp världens bästa Jenna =).. så imorgon bitti ska vi ses igen. Hii, världens bästa vän!

Nu ska jag ägna resten av min vakna tid till mat, Jimmy o film.
De små underverken sover så vi kan umgås o mysa riktigt ikväll.
Ha en bra kväll gott folk.


KYSS!

Lugn förmiddag.

Har haft en lugn o bra förmiddag, med barnen o världens Bästa Jeenna =)..
vi tog oss en liten promenad o sen hem o lagade mat, medans barnen sov middag.
Så vi hade det lungt, Teo va små jobbig innan han somnade, han blir så trött så han bara gnäller o vet inte vart han ska ta vägen egentligen. Men till slut somnade han o kommer nog isäng ikväll i skaplig tid iaf, för han sov bara 1,40 timmar =).. Maria skulle komma förbi också, skönt o ha sällskap när man är själv så mkt nu när min älsko jobbar, han va trött idag så visste inte riktigt när han skulle komma =).. men de blir nog om en stund här.

Får se vad kvällen bjuder på den, hoppas på en bra kväll med lugn o ro ;)..
Ut o gå i snön sen, ja just ja ska ju träffa Jenna sen igen :) iväg o sola en sväng. mkt skönt.

Ska prova den nya kameran sen när den laddat klart, bilderna blev fan så mkt bättre än på den kameran vi har nu.

Nu ska jag ta barnen, Teo ska få äta lite o Telma ska få mysa lite med mig medans storebror äter =)
Ha n bra eftermiddag så hörs vi ikväll. Blir nog inte så mkt mer bloggande idag.

4 december.

Jimmy försov sig imorse bigtime, skulle görja 7 men han gick upp då. Tur hans chef är på semester tills måndag =) så han kunde ju börja när han vill egentligen, men då kommer han hem senare ikväll. Men de får bli så isf, han ska sluta mkt tidigare imorgon så vi har hela helgen med varandra o familjen :).. myspys!

Under morgonen här nu har vi hunnit käka frukost kollat på ensam hemma, snacka om att Teo blir mer o mer intresserad av Tvn, mkt bra. kan vara en bra barnvakt sedan ;).. Och nu har Telma somnat om igen, hon somnade ju iofs tolv inatt efter den lilla tupluren hon tog mellan åtta o halv tio hos svärmor. men jag va ändå vaken så de gjorde inget =P..
Så idag är snuttan trötter. Teodor leker med sina bilar o låter bruuum bruum, så söööt så jag dör nästan. ska ta lite kort medans han håller på =P

Så kommer världens bästa Jenna ner snart också, Teo blir så glaaa när hon kommer ja jag med såklart ;).. De va ju ett tagsedan vi sågs.

ååh jag är sugen på en smörgås med skinka, ost o grönsaker på igen.. ska nog göra mig en till. Mummms.
=)..
Nu n iöppnar min plutt dörren för han tror Jenna kommit. Ack så goe han är. Vi hörs senare idag.
Hoppas jag kan hämta ut kalenderna jag betällt till mamma o Farmor idag o sen paketet från Hm.

Roligt avslut på dagen.

Lotta går in på affären o snövlar o snorar o torkar sig om näsan, en dam tittar på henne med stora ögon surt, Lotta snorar mer , och till slut frågar hon:

Tanten: Har du ingen näsduk?
Lotta: Jo men den lånar jag inte ut till nån jag inte känner.

hoppas ni kan Leee lite åt den iaf ;)
G O D N A T T !

Svärmor/farmor.

Nu under kvällens gång har vi varit iväg till farmor/svärmor =) alltid lika trevligt och gå dit, hon blir jämt så glad när vi kommer. Vi måste börja o gå till henne mer, iaf så vi kan ses två ggr i veckan, MINST! Tycker ju om henne så mkt..
Måste börja planera till hennes 60 årsfödelsedag, vad kan man hitta på till ngn som fyller 60? ngn som vill ge oss lite tips? Kommer även fråga längre fram, men om ngn har ngt bra får ni gärna säga det =)

Blir inte så mkt mera ikväll av oss, barnen halvsover, vi kom ju precis hem nästan. Jag ska ta mig en smörgås med skinka, ost o gurka på, Mumma..
Det är inga fel. Sen blir de till o slänga på en film som vanligt för oss, ikväll ska vi titta på Ensam hemma ;) Undra vad de blir för Julfilm imorgon man kan tanka hem.

Vi ses imorgon! =)
Puss

Promenad

Nu ska hela familjen ut o promenera.. Vad skönt det ska bli o få komma ut i friska luften igen o gågågå.. de va inte igår jag tog en promenad =).. har faktiskt legat på latsidan sedan i söndags, FY Betty!

Pratade med mammaf örut, ser ljust ut o syster kan kanske flytta hit för ngra veckor, men hon ska fortfarande tänka på det . Det är ju ett stort steg, men hon behöver komma bort från gbg o börja om i en normal skola utan alla dessa andra mobbare... JÄVLA idioter, o lärarna bara ser på när allt händer..men skolan är iaf polisanmäld nu. Jag hoppas hon kan komma hit iaf. Fattar inte hur småbarn kan mobbas, jag vet själv att jag har aldrig någonsin mobbat ngn, vad får de ut av det? att se andra såras o må dåligt? göra självmord? har sett mkt i mina dagar o vet att de aldrig kommer ta slut.. men jag kommer ta tag i folket om de mobbar mina barn.. mobbing är bland de värsta jag vet.
Hatar folk som gör det! Men de är ju min åsikt.
Jaa jag blir så förbannad på att skolan inget gör o låter dessa ''barn'' göra andra illa..
Helt SJUKT!

Vad tycker ni om mobbning? 

Jag försöker göra allt för att få dig o må bra gumman!
Nu ska här ätas o sen ut o gå.
Vi hörs säkert sen?
PUSS

13 mössor.

Har gått igenom hatthyllan o våran grej vi förvarar ytterkläder i, o räknade till att Terlma har 13 jävla mössor och hon är bara fyra o en halv månad. =P Inte alla fyra månaders bebisar som har tror jag ;) Teodor har fyra st bara, men de räcker för honom. Telma har iofs tre st o växa i o två är för små så nu har hon 8 st hon kan använda,

Ja kom på att vi måste köpa kalingar åt Teodor, de går åt nu då han gärna vill klä av sig blöjan hela tiden. men Kalsingarna skyddar honom från att göra det. Vi försöker var dag med o få honom blöjfri, men när han är redo för det så r han det, just nu fokuserar vi på att han iaf kan gå på pottan, snart ska vi börja o säga att säg till är du ska kissa o visa pottan, han lär sig ju så snabbt så de ska nog inte vara ngra problem. Till sommaren kanske han är blöjfri på dagarna men ha på natten. =) de ska nog bli skitbra!

Nu har Teo somnat, sova middag blir bara en o en halv timme, så kvart över fyra ska ha upp igen, annars är han vaken till tio, de vill vi inte, vill hinna umgås med älsko på kvällarna o göra sysslor hemma. =P

jag ska slå på mina serier på datorn medans han sover o myspysa med Telma som precis vaknade.
Gaah har så ont i fingret, de lilla skär såret som jag fick gör verkligen ont.
V a r f ö r  g ö r  d e  s å  o n t  m e d  s m å  y t l i g a  s å r  ä n  s t o r a ?

Skönt

Vad skönt det är o ducsha, VARMT ska de vara också.. jag o Teodor påassade på o duuscha medans lillan sov. Vart säkert 30 minuter =).. sen hörde jag telma så jag gick upp medans badpojken badar lite till.
Han älskar verkligen och bada, bland de bästa han vet. D e t  o  n a l l e n  =P Sen Jenna såklart, han pratade om dig igår, hii.. Han saknar dig nog.

Jaa, dagen bjuder inte på så mkt, orkar inte gå upp till ok med båda, om jag haft tvillingvagn hade de gått super bra.
Jag tar det på fredag istället när han ska till förskolan, då har jag all tid i världen.
Vi ska klä på oss snart o ta oss ut på gården o åka lite pulka i våran lilla backe nere på bakgården. De kommer han gilla.
Ska ta lite kort o sen sätta ut på bilddagboken min. Där jag heter freshing föresten för de som frågat. =)

Nu ska vi göra oss i ordning, o de tar ju en stund för oss o göra, vi är tre st ;)..
ha en bra förmiddag!

3 December.

Onsdag morgon, Teodor sover än o Telma med. Kunde lika gärna skrivit att barnen sover.
Men Teodor kommer nog vakna vilken minut som hellst =).. Han brukar vakna mellan halv nio nio.
Han får vara hemma idag också från förskolan, han va ganska så lös i magen igår morse o de rekomenderar 48 timmar från de han va lös i magen sist, men skönt o ha honom hemma =).. Jag skulle gärna vilja ha honom hemma hela dagarna, men han behöver förskolan o sina kompisar där, han är ju så duktig för varje gång jag hämtar honom. Han lär sig ngt nytt varje dag.

Om 14 dagar fyller min plutt.
Men kalaset blir av den 20de, på lördagen då folk jobbar på onsdag, så vi får hålla ett litet privat kalas hemma innan :).. men de ska nog gå lika bra. Vet inte vilka som ska få komma än, Milinda o hennes familj såklart, Farmor/svärmor, Jimmys bröder o barn, min faster o hennes barn morfar/pappa Och världens bästa Jenna såklart =P de blir dem o de räcker gott o väl ;)... Milinda ska göra en smörgåstårta... muuum, de läskas i munnen redan, haha!

aaah har ont i mitt finger idag, råkade skära mig på en glasskärva igår så lite ytligt o de bara spruta blod, de tycker jag är så äckligt. Va många ggr då jag höll på o svimma.. Ryser i kroppen när jag tänker på det. Bleeeh!

Ska se om jag orkar palla mig ut till ok med barnen har paketet med momor/farmors Julklapp i =).. men så har smarthuvudet Jimmy slängt det, så vart riktigt sur på honom imorse, han kan väl titta vad det är för ngt på pappret istället för o bara slänga? H a t a r  n ä r  h a n  l ä g g e r  u n d a n  m i n a  s a k  e r. M o r r !
Får hoppas de kommer en ny avi på posten annars får jag ringa o se om man kan hämta ut ändå.

Ja se nu vaknade lillplutten =)..
Ätas frukost o sen slå på en film, idag ska vi se NannyMcPhee =))=)

vi hörs sen!

Roligt avslut på dagen!

Madickens mamma: Elisabeth sluta slicka på tallriken.
Elisabeth: varför finns det ett ord som heter slicka om man aldrig får göra det?

mohahahhahahh!
Nu ska här sovas Teo sover nu iaf, Godernatten! :P

Sovasovasova

Lillgrisen Teo är uppe än, vart sen middag o han vaknade inte förens nio imorse.
Ska se om vi ska skära ner på sovamiddagen lite till en time istället för 2,5 som han annars sover, men saken är den att han blir ganska sur om han inte får sova, som många andra blir när de blir väckta.
Imorgon ska han till dagis också så han måste komma isäng snart, tänderna är borstade o nu ska nallen hämtas o en bok läsas :)..

Sen ska jag o Älsko lägga oss i kolla på en film o kramas lite.
Idag har vi haft fullt upp hemma med o gjort sysslor, tvätt, städa o diverse =)..de måste ju också göras =P
VI hörs imorgon gott folk.


G O D N AT T !


Snööö

Nu har de snöat en stund, får se om den hänger sig kvar på marken eller om den har smällt bort till imorgon?
Jag vill ha snön kvar, åka pulka med barnen o kasta snöbollar. =) mkt roligt.

Ska ta mig en sväng med damsugaren snart, bara Telma vaknar till. Men de kan ju även dröja en stund.
Så jag o Teodor ska puzzla lite o rita, han har ju kommit på att det är väldigt roligt och rita =P

Faster ringde förut, vi ska försöka o ses någon dag här innan Jul, får hoppas de blir av bara =)..
Men de ska nog bli av så småningom,
Pappsen pratade jag emd förut när han jobbade, berättade om pilisförhöret, o han bara garva, ja det är ju SÅÅÅ löjligt! Skicka in dagens ris till tidningen tror jag. De verkar inte ha bättre saker för sig. ;)

Nu ska här mysas med Teo o sen trippa med dammvippan!

Bilder.

Så fort bilddagboken börjar och fungera igen så ska jag sätta upp lite bilder :)
har inte tagit så många men lite iaf på barnen =)..

hmm

det går ju inte o publicera?

Tisdag

Trist dag, tråkigt väder.. sovit dåligt inatt, kollat för mkt på film, måste börja läsa mer på kvällarna så jag kan somna lättare =P iaf, kollade på Lögn i Helvetet igår jisses vad man blir full i skratt, haha! Så jävla rolig är han Robert. Ibland förlänger ett skratt livet. Ja e t t  g o t t  s k r a t t  f ö r l ä n g e r  l i v e t ! Tur man skrattar mkt på en dag.

Jag o Teo ska ta oss en dusch snart, passa på medans Telma sover.
Ska ringa till pappa också, förbereda inför polisen!

Usch känner mig små sur, ska nog palla mig till köket o göra frukost till mig själv. Teo åt vid nio imorse.. Eller så är de nog bra o snart börja göra mat, han är nog hungrig här om en liten stund.

Se yaa!


 


Vad tycks? =)

Caprice Klänning

Miin Julklapp från min käre älskade ;)
Nu ska här pussas o mysas med honom.
G O D N A T T !

Gullebarn.

Nu sover mina änglar :).. Så söta o underbara när de sover. Hii, självklart är de det annars med. Teodor har varit upponer idag o överallt. Hjälpt mig o myst när vi kikat på Scooby Dooo :) underbara barn!
Jag ska fundera ut vilken mat jag ska göra, maken kommer ju hem alldeles strax.
Ska ta sats o springa o pussa honom. Min älskiing.

Hmm, undra om de får bli spagetti o köttfärsås? Det älskar jimmy.
Jaja, dags o börja tina köttfärsen ;)..

På återseende!

Klar =)

Såja nu är jag klar med J U L P Y N T E T för iår ;)..
Blir o ta bort de nästa år igen.
Nästa år, ja en månad sen är de Januari. jisses vad tiden går fort, Teodor han blir två år nästa onsdag, två årsedan jag låg på förlossningen o födde honom, riktigt mäktigt egentligen. Tiden den flyger iväg nu när man har barn o familj.
Innan kommer jag ihåg att tiden gick mkt saktare. Men för vissa är de bra att den går fort o för andra inte.

Jag komnmer ta bilder o lägga upp på bilddagboken så småningom, de blir innan veckan är slut iaf på vårat hem free happy smileys
Får se om jag får isäng lilleplutten snart, han är små trött. Så vi kan gå ut efter det.
Telma har precis sovit i två timmar medans jag o Teodor har donat hemma =P..
Bra o ha ngn som hjälper mig. ;) fast de blev mer att han vart intresserad av Julspeldosan än o pynta. Hehe..

Jaoo ska väl göra ett försök o få honom isäng.
Sen laga lite mat.

Tjiiiing!

1 December

OJ, det är redan 1 December, o snön faller, kunde de inte ha snöat igår istället?
Så de legat lite när vi va på samhället. Har kommit på att jag glömde o tända 1 adventsljuset igår, de får göras ikväll istället, ska även pynta ut tomtar o sådant idag efter städningen sen free happy smileys  Kom på att jag måste köpa en Julstjärna, eller heter dem så blommorna? hmm, jag o mitt minne..

Ska prata lite med mamma om min andra syster under veckan o se om hon får komma hit o bo ett tag, bara för några veckor så hon mår bättre. V i l l  j u  a t t  m i n a  s y s k o n  s k a  m å  b r a. Och hon vill själv hit, visst är hon bara 11 år, o har inget o säga till om men bara över jul o nyår kan hon kanske vara här. Ska se vad mamma tänkt sig för hennes bästa egentligen! ♥

Lillsnuttan sover o Teodor kollar på disneychannel.
Så jag sitter här o kikar lite på datorn, finns inget annat o göra egentligen.

Ska iaf städa en jävla massa sen när hon vaknat, de ligger en massa hundhår precis överallt, blääää!
Och massa skräp, kan säga att systerysetr o Pele är väldigt vafan heter det, stökiga av sig? kan man säga så?
Hehe, men de gör inget de behövdes städas ändå efter helgen. free happy smileys 
Men jag ser INTE fram emot o städa med barnen hemma ;)..

Undra om Teo ska få sin chockladkalender ikväll istället?
=)

Sjuka familjen.

Helgen har bara bestått av sjuklingar, fört Pele i fredags, Jag i lördags o Teo i söndags. Så idag är snutten hemma från förskolan. Både dem o jag tyckte de va bäst eftersom de går magsjukan där uppe nu också. Uchamejjen. Ja än har han iaf inte kräkts, o hoppas han slipper göra det. De som hållit sig friska är syrran, Alexya, o Jimmy. Tur de har ;).. Telma är uju än sjuk o rosslig i halsen, o läkarna vägrar göra ngt åt det?! Skit sverige säger jag bara!

Men Teodor är pigg som en läkra, han härjar här hemma nu, hehe free happy smileys 
och äter glass de ska ju hjälpa lite emot magen iaf, han åt iofs saffransbullar igår en tre st, som jag sa till systeryster att en räcker men han fick tre så de kan ju barnen bli dåliga i magen av också. men ingen fara skedd =P

Jaha nu har syster o dem åkt, tidigt imorse åkte dem iväg, o de härjades o lillan skrek så innan dem kom iväg.
men nu är de i gbg igen o ska flytta iväg till herrljunga. Där komemr dem nog få det mkt bättre.
De vart lite lungt när de åkte, men ändå saknas dem. Trivs med dem massvis.

Vi va iväg på skytsöndagen igår, hmm ja vad kan man säga de som va intressant va ju ambulanserna och brandbilarna vi tittade på o polisbilen, annars är allt ren skit, va godisregn igår men ja säger bara de vissa föräldrar o barn är ju som gamar, sprang ner Teodor, o jag vart grymt förbannad o skällde ut en som puttade omkull honom! Fan man får ju titta sig för när det är barn där. Nej gamar alihoppa! Och skit som vanligt, skulle varit på lisebergs Jul nu, då skulle vi ha haft riktigt roligt. free happy smileys 

Ja har inte mer på hjärtat just nu!
Vi hörs sen.
Ska mysa med mina barn nu ♥

RSS 2.0