Sjuka ÄN

Ja än är de sjuka barn här hemma, Teodor är frisk (tack & lov), men ändå hängig efter att legat sjuk över 1 vecka. Min älskliing..
Nu är de Telmas tur att spy också, fyfan ho spydde ner hela mig igår kväll när vi skulle lägga oss, ja igår sov hon hos oss då hon hostar & har sig så vill INTe lämna henne själv, så då fick jag snällt ligga kvar i sängen med spya på halva kroppen tills jimmy hämtade papper & tog upp henne. Inte så mysigt kanske, men de gick bra med skruttan.
Febrig ikväll igen, när fan ska de här ge sig? Båda har rasat i vikt också.. inte flör de går ngn nö på dem men ändå. Tycker så synd om mina älsklingar..

Telma är så mammig med, bara mamma som gäller, hon skriker om jimmy ska ta henne, JA de blir väldigt jobbigt för oss båda då jag måste ha henne på armen eller i knät hela tiden, hon bara grinar annars.
Hoppas verkligen allt går över snart så de kan bli som förut, utan massa otäka sjukdommar, USCH!!

Vill hinna med att träffa mina vänner också lite. Är trött på att bara vara hemma nu med, så i helgen ska jag träffa ngra av dem :)) Ska bli skööönt!


Nu är de dags fö tacopaj med älskling!

Tjiiing

Sjukatugan

Den fortsätter, igår kom febern till Telma, haft nästan 40 grader idag & inatt, inge vidare, nu har skruttan somnat för natten. Teodor har också haft feber oxch är så snuvig, snorig & hostig, tycker så synd om de små liven. Önskar de vore jag som kunde bli sjuk istället för dem, de blir så svaga & orkar inget, inte ens äta. Fått i dem vätska och lite därtill.
Jimmy börjar bli småsjuk, nyser som en aning, hoppas jag slipper. Ska jag bli sjuk så denna vecka medans jag har lov tack!
Telma och jag somnade på soffan förut, va super mysigt, Jimmy va ute och skottade & Teodor sov uppe i sitt rum.
De vill gärna vara med mamma hela tiden, sitta i knä eller på armen, sjukt mysigt, men kan bli lite smått påfrestande en hel dag. Hoppas dem blir friska snart, hatar att se dem såhär :/

Ska i veckan boka lokal för min 25 årsdag, kommer bli sjukt KUL! :) vi ska nog ha lista på folk, då jag inte vill att vilka som helst ska komma in! Ska inhandla saker redan nu, fyfan vad röj de kommer att bli :D.. De närmsta först & sen får resten komma!
Jag bjuder såklart på mat & en välkomstdrink :P Två månader kvar bara, sen är man gammal.
Vi funderar också att slå ihop festen eftersom Jimmy fyller ungefär 2 veckor efter mig. De tåls att tänka på hur vi ska göra :)

Neej nu är klockan mkt & dags för godis!

Tjaaarrååå

Sjuklingarna.

Lilla Teodor är sjuk än, feber nu på morgonen, och jätteförkyld & hostar. Usch inge vidare :( men idag är han iaf uppe och knallar & leker, men vi har också slappat framför tvn i en sådär två timmar ungefär.
Får se om de blir träffa Jenna idag, va ju ett tagsen vi sågs nu. Oktober ungefär, sen några snabbisar då & då, så ja hon är verkligen saknad.
Telma & pappa är på dagis & skolar in lite, idag går det nog bättre när inte jag är med, då hon är en mamma gris :D.. pappa är hon inte iaf. Jo när inte mamma är hemma.. Älskar när barnen vill ha mamma med sig.

Har en inköpslista under våren nu på kläder till oss alla, går på över 4500 för oss, och det är bara kläder, sen är de cyklar och en stor pool och divere saker att inhandla, ja det är en del, tur jag har det som intresse att handla :D..
Sen är ju jag galen i klänningar, både Telma och jag ska ha mkt sånt i sommar, JA om det nu blir en sommar någongång? Hoppas jag verkligen.

Neej nu säger Teo att vi ska kolla på  film, så bara att gå upp med honom, sen ska vi ta en lång dusch med, gottgott.
Men ha en bra dag..

katjiiing

Onsdag.

Lilleplutten är sjuk :/ feber & jättehes, tycker så synd om honom. Han vill bara sova, inte ens äta.. då känner man sig helt maktlös, fått i honom några skedar med mat idag iaf, plus en massa vatten. Samt nyponsoppa.
Skrutta är huuur frisk som helst, och härjar lööös, men vi fick skippa dagis idag då jag va tvungen för att gå i skolan, men imorgon ska vi iväg till dagis & fortsätta skola in =).. Gjorde ett mkt svårt matteprov idag, ska forsätta imorgon, samt ett svenka prov på fredag. Får även tillbaka engelskaprovet då, hoppas verkligen jag fått VG på det iaf..
Vill ha bra betyg.

Jimmy är till läkaren idag igen, kollar ögonen, jag hoppas verkligen han slipper en operation. Visserligen får han ut en jävla massa på försäkringen men nej, vi har pengar så vi klarar oss.
Jag vill inte att han ska behöva en operation. Usch..

Jaaaa köket är snart klart, vi har fem lådor kvar att slipa & måla.
Är förbannat nöjd, slippa all jävla rosa & få ett snyggt & lite mer moderna köksluckor =)
Sen ska vi försöka börja med källaren & göra klart duschen där, så man kan duscha också & inte bara bada jämt.
Visst är badkaret bra mkt bättre när man har barn, skönt som fan äre :D.. meen en dusch ååh det är grejer det, och en bastu vore inga fel. Wohoooo...

Ja nu vet ni lite mer om livet...
Katjiiing

Måndag.

Då har vi tagit nya tag i skolan, haft matte & engelska. Matte prov på onsdag, och ja just ja fan engelska prov imorgon.. Ja de går frammåt, prov hit & dit, wohooo kuul.
Tur jag kan mitt & är duktig, på Engelska prover förr förra veckan fick jag ju VG så :D..

Imorse va de också inskolning för lillsnuffla på dagis, samma som storebror, perfect :) Sen har vi världens bästa fröken med Ingela J inför detta, hon ärbåde bra & suverän :D, Eller de bästa, älskar det dagiset dem går på.
Det gock väldigt bra, med såklart blir hon lite blyg för nya människor, tur är väl det, men hon kommer nog bli mer o mer frammåt under veckan som går.
Ville gärna vara i mammas famn, men också så otroligt nyfiken, så ja detta ska gå bra. Plutten Teo ja han blev ju lite tuffare då mamma & pappa va med, vilket säkert de flesta barn blir. Men också så go, han & jag satt & pysslade med lego en sväng & så. Super mysigt. Lego är ngt som ska inhandlas här detta år, blir nog Julklapp till Teodor :)..
Även jag gilalr att leka med det. Både jag & Jimmy har barn i oss än, ska se oss när vi väl sätterigång här hemma, då är de barnlekar & grejer :D.. Förbannat mysig familj har vi.

Igår kom min mamma en liten sväng med, hämade syster så nu är hon borta igen, men kommer ju tillbaka varannan helg. Så fick vi en massa fockor och saker till barnen igår så de hade roligt här, Telma är ju tokig i barnvagnar & dockor så hon har kul nu :D.. Tur mamma fick två barn efter oss så vi kunde ärva leksaker.

Satte igång med projektet måla om köket hemma med, så nu är våra rosa skåpsluckor VITA! Förbannat snyggt är de må jag säga. Jag älskar att pyssla med hemmet & med saker så helt & hållet min grej att göra faktiskt :D..
Ska fortsätta med det senare idag, har lite mindre än halva kvar, men sen är jag nog nästan nöjd, ska byta bänkskivor bara, till mörkare, för nu är de ljust i köket, sen måla & lacka handtagen svarta, och göra ngt åt kaklet, så ja jag harlite att stå i hemma till sommaren :D..

Neej dags för att göra kyckling.
Heeejraa

Alla <3 Dag

Tack för idag älskling, du är de bästa i mitt liv.
Ja barnen med såklart men just detta inlägg handlar om min kärlek till Jimmy.
Den är otrolig, vi har gått igenom så mkt, som ett gift par ;) Och vi har hållt ihop i sex år till hösten :D.. Med lite uppehåll på ca sex månader när vi gick isär, fats vi gick isär va vi inte isär iaf, ren & äkta kärlek.
Min kärlek till Jimmy är overhörs stor, skulle göra vad som helst för honom.
Den växer för varje dag & vi växer ihop & blir starkare & starkare.
Våra långa samtal är underbara, ja mitt liv med dig det är underbart, jag älskar varje ögonblick. Även våra gräl som gör oss starkare :))

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst.
men det här får duga för idag.

Du är mitt liv älskliing.

Upprörd.

Kan säga att jag är riktigt upprörd över en sak, en person som fått mig det..
Som vi har ställt upp på henne & på hennes barn & tagit dem när hon mått ''så dåligt''.. Liksom klart man ställer upp när det behövs, men NEJ inte mer nu..
Tycker det bara är så sjukt.. men hon får nog sin egen medicin tillbaka så småningom!

jaja sak samma, jag vet att både Jimmy & jag är bra personer, bra föräldrar vad alla andra än säger.
Vem som helst kan ha en dålig dag, som vilken annan människa som helst.. Blir bara så trött på detta samhälle... blöääääässshhh.. man får höra de ena & de andra, REN avundsjuka.

Veckan har bestått av skola plugg, läkare & barnen som härjar & får oss trötta så vi stipar varje kväll.
Ojoj vad Teo blivit stöddig nu, riktigt i taget med trotts var o varannan dag, men det är sånt man får ta. Han är ju inte förjävlig direkt, men de kan vara lite påfrestande ibland.. Om de bara kunde bli vår så man kunde vara ute mer, nu när det är -15 igen är de ingen hitt att gå ut med de små liven. Men tur vi hittar på saker hemma, annars hade vi nog alla klättrat på väggarna :D.. Teo har ju med blivit inne i att kolla på film, så nu är de mkt film tittande & Telma hon är galen i dockor, så de lekjer hon med varje dag, dagarna ut, så himlans söt är hon :))..

Dags för inskolning på dagis till veckan, helt lagom att börja nu vid ett & ett halvt år ålder.
Så nu va de dags att få in henne så hon kan börja att leka med kompisar hon med :))

Imorgon åker syrran hem också, kommer bli lite smått konstigt men hon behöver komma bort & så får hon komma igen varannan helg :))

Jaha imorgon är de alla hjärtans dag, mysigt, ska slå på stor mys med älsklingen på kvällen!
Nu ikväll ska de målas om i köket; ÄNTLIGEN! Wohooooo..
Tur faaan vi har pengar så man kan kosta på detta :D


jaja, är fortfarande upprörd & kommer nog vara det ett tag.. Men inte mina bekymmer egentligen.. Utan bara ditt..

Är glad förmin familj, för mina vänner, för mina barn & Jimmy!
Ja jag har så mkt att vara glad över.



Ojdå,

De blev en lång paus igen.
Dålig jag är på att blogga, men de flesta är van att de går upp & ner för min del :) bara sån jag är..
Skriver när jag orkar & känner för det, inte för att jag måste blogga så alla vet om vad som händer i ens liv.. Neej jag är inte sån som vill att alla ska veta när jag går & skiter direkt eller personliga saker som många gör.
Jag skriver lite om vardag & de jag känner för..

Just idag känner jag inte för så mkt, har ju börjat skolan nu & än går det bra :)).. men har bara gått tre veckor & det är 17 kvar ungefär.. kul att komma ut & träffa folk i deenna heeemska vinter också, usch det är riktigt jobbigt det här.. vill ha värme & solsken..

Vi va iväg & vägde & mätte Telma & så fick hon spruta, skrutt vägde 14 kilo ungefär & va 88 cm lång, oh ja hon är bastant, men världens goaste Tjej, alla som är med henne förälskar sig i henne bara sådär :)
Teo blev rätt intresserad när hon skulle få spruta, hängde sig över mig för att se & blev lite späd när de fick se vad de gjorde med Telmis som började grina som en tok.. men de gick över sen. Hoppas vi slipper febern bara de har brutiti ut varjej gång annars, men hoppas skrutt slipper det nu.

Jaa igår, va de igår, nej i måndags, jisses vad vi skotta här..
fyfyan kom inte till skolan då de inte plogat på våran gata, HUR svårt kan de vara, förbannade skit KOMUN vi har som inte ens kan skotta!! Sent på eftermiddagen kommer de, samt nu ikväll, de har inte kimmit än & det har snöat i princip hela dagen.. fattar inte? Nej bort med snö helvetet.. Men mer ska komma.. usch usch.. de kan väl iaf bli milt ute så man kan vara ute också, i detta väder går ju knappt att gå ut.. Ja nu är jag lite små förbannad på snön!

Igår va jag iaf hos underbara Jenny =) en riktig vän det.
Spenderade eftermiddagen där & väl hemma va jag med barnen.

Telma hon sover redan, Teo ska jag lägga snart & systeryster är ute.. ska då ta mig ett lååångt bad & njuta..
Seeen ska jag läsa lite matte också. Wohooo, vad roooligt !


RSS 2.0