Uppdatering kommer..

de närmsta dagarna, har så mkt att stå i så jag knappt hinner med dagarna.
Men va lugna ja kommer snart tillbaka =))

Godmorgon.

Ja varit uppe över en timme men ändå. Det är fortfarande morgon. Då Teo kom & väckte mig & va hungrig & skulle kolla på ekkore vid åtta :D
Somnade som en stock igår kväll, haft fullt upp hela dagen, men skolan, promenader & familjen. Men ack så underbart det är att vara helt slut på kvällarna, och värr kommer det nog att bli också.

Har en lektion idag, börjar efter tolv, så efter det blir de hämta gullungen Teo, hem med honom göra mat & sen vidare till Jenny, ska försöka på mig att plugga lite medans jag är där, ska börja långsamt med matten, har ju (74?) sidor som ska vara klara tills på måndag, Ohhh ja jag har att göra.

Så kommer s y s t e r på fredag så i helgen blir de inte värst mkt plugg, tar de mesta på kvällarna närbarnen somnat & när syster åker hem på söndag eftermiddag. 
För på fredag blir de b i o på kvällen, sen b a d h u s e t på lördag med hela familjen, ska väl se om vi får med oss ngn/ngra mer :D.. Som Jenny kanske & hennes barn, Hoppas hoppas. Ja inte för att man har en bikini som ser bra ut, men de är skit det samma, jag har iaf tre st att välja mellan :) Sen blir de MC efter badhuset, Mummsa..

Neej nu får älsklii komma hem så vi kan äta frukost.
Har blivit beroende av frukost, middag & kvällsmat, vilket jag inte varit förr, så det är verkligen ett gott tecken :))

Ja ha en bra dag gött fölk !

Första skoldagen avklarad.

Men imorgon drar studierna på gång på riktigt :D.. ska bli kul faktiskt, fick även syn på en ful, äklig & tjock subba där vborta, SOM jag hoppas jag slipper springa på allt för ofta, för då kommer jag fan spotta henne i ansiktet.. Ja jag hatar henne verkligen.. Rigtigt jävla luder ! Men nog om det, vet att de är töntigt, meen de hon gjort gör inte ngn med än själ i kroppen.. Ja usch jag avskyr henne verkligen !

Men men, har inte spec många lektioner i veckan, men kommer sitta kvar efter skolan & gå före för att kunna plugga ostört från både Jimmy & barnen så jag klarar det här, för det är riktigt mkt att göra. men som sagt kommer bli riktigt kul :)) ut & träffa folk & göra ngt för sig själv. Sen söka vidare till sjuksköterska :)) weiiiii

Haft en suber bra eftermiddag, träffat min älskliing Jenny & Egon, va ute & gick med hennes syster & henne & deras hundar, va riktigt mysigt :)).. nu känns det att man inte rör på sig så mkt om dagarna, men nuså, en promenad varje dag till skolan & hem de kommer blir alla tiders. Bli lite små go till sommaren som kommer :P.. Kanske man kan köpa en storlek mindre på kläder ;) Nej nej de vill jag inte, är rätt så nöjd med min kropp ändå för att ha fött två små barn =)..


Ja som ni ser har jag inte bloggat på hela helgen, vi har haft fullt upp, pulkabacke & två 10 åringar som varit här, haft hur trevligt som helst :)) På fredag kommer då min syster också, ska bli riktigt kul. Gud vad jag tycker mkt är kul.. jjjjaaaooo.. men ska ta barnen & stoppa dem i badet, sen är de kvällen för oss.

Ha det :D

Lördag.

Vafan helgen är snart slut,man borde ha tre dagar helg istället för två :P
På så sätt kanske den skulle kännas längre på ngt sätt. Men men nu är det som det är. Kanske lika bra det ändå. De rullar sakta men säkert till måndag, nu börjar man bli små nervös inför det här med försovning, det brukar vara en riktig klassiker att inte kunna sova dagen innan skolan börjar :P Så vi får se hur morgondagens kväll ser ut för min del.

Barna kom som vanligt & väckte mig vid åtta ungefär, pappa vågar de inte väcka då han har världens sämsta morgonhumör. Så slog vi på en film & mojade till nio då barna blev hungriga så bara att palla sig upp & göra frukost :)) De äter en stadig frukost, vilket är super bra !

I eftermiddag kommer min kusin Nattis hit & Jimmys brorsbarn Cassie, ska sova över, så vi får se vad vi ska hitta på med två 10 åringar & våra. Det är så kul att dem vill komma hit & umgås med oss & sova över :))

Igår gjorde vi klart mer i badrummet, ska göras mer ikväll igen när alla sover, då blir de ta ner badruimsskåp & alla hängare & dylikt, men kommer bli så snyggt när detär klart ;) ja de stora barnen kommer nog hjälpa till & måla, de vet jag att Cassie älskar. Sen blir de chips & godistajm lite senare under kvällen. Måste iväg & handla lite lördagsgodis till barnen, får bli en varsin tablettask, mer behöver de inte :))

Längtar tills jag får pengar nu, vill köpa svart väggfärg & måla om i sovrummet, men bara en fondvägg. Sen måla om mina nattusbord, eller hur fan de stavas :D.. Sen till våren ska vi börja med att lägga nytt golv i kök, lilla hallen & stora hallen, de kommer göra en bra skillnad i huset :)) Sen är de lite annat som behövs men de tar vi pö om pö :)).. Jag som älskar att greja har inget emot att göra nytt :D

Kikade även på Lets Dance lite igår (i b r i s t  p å  a n n a t), han Willy tycker jag är sjukt lik en rumpnisse som är i filmen Ronja Rövardotter, haha.. inte för att vara elak men jag tycker det :D Är säkert inte bara jag som tycker det.

Jaja slut tjatat.
Nu ska jag väcka den stora björnen som BARA skulle sova till TIO !

Fem timmar senare..

De vart inte muycket laga mat förut då alla somnade, så jag passade på att gå till min bästa vän Jenny :)) Fördrev tiden med massa snack & kika på de underbart söta valparna, tänk om man kunde ha en liten hund, speciellt en liten fralla, fina HUNDAR ! =))..

Så jag gjorde mat nu när jag kom hem (s a k n a d e  a l l t  m i n a  s m å t t i n g a r) men det är skönt att komma ut lite också! Så nu är vi alla mätta, sjukt gott med spagetti & köttfärsås.. Hehe när jag stod med maten förut kom telma, skulle upp såklart i famnen, tittatde hon på maten & slickade sig runt munnen & sa mums mamma, ååh smälter man eller? så sööt är hon, Teo är ju världens bästa kock också, han ska alltid hjälpa mig med maten, ja när han får vill säga annars kan de bli lite krydda här & där :D..

Barnen dansar här som tokar till lite barnmusik, de är sååå söta.
Ska nog joina dem.

Fullrulle

Hela morgonen.
Vi begav oss till öppna förskolan en sväng med de små liven, där de fick leka av sig rejält. Skönt & träffa andra mammor också :))
Nu sover lillskruttan iaf. Får se om Teo tänkt sova, han kikar just nu på Ice age. Ekorre är ju med där.
Jimmy somnade på soffan nu, så jag ska fördriva tiden med att laga mat, sen ikväll blir de fortsätta med att måla i badrummet när barnen somnat.

Fick ett ryck igår kväll att måla om badrummet, så det ser fräscht ut :)) SKa köpa mer färg när man får lönen =))
Förbannat skönt att bo i hus, då man kan göra vad man vill med rummen utan att behöva be om lov till ngn äcklig hyresvärd !

Ska försöka hinna med ett besök hon min goa vän Jenny så man kan kika lite på valparna & prata av sig lite, ska visa henne lite saker på en sida också se hur hon tycker om den såkallade ''personen'' heelt bränd enligt mig & Jimmy iaf. Men att skratta är riktigt kul ibland, eller ibland , det är bra att skratta och riktigt mysigt med :))..

Jaja slut tjatat.
Ha en riktigt bra fredag.

snart heeeelg!

Ja iofs ser man inte fram emot helgerna lika mkt som när man är hemma än när man jobbar eller dylikt.
Men snart så kommer jag att se fram emot helgerna när skolan börjar.
Fick veta idag att jag inte ska läsa samhällskursen, då jag måste läsa den i kga isf, har ingen lust att pka in dit när ja kan välja en annan & få lika många poäng ändå, så det löser vi på måndag när jag börjar..
Nu börjar man bli små nervös inför sklolan igen, men eftersom jag har läshuvud kommer det gå galant säkert. =)) ja jag hoppas det iaf. Nu ska pennor & block inhandlas meeed.

Telmis, jasg & älskling tog oss en promenad upp till öppna så skruffa fick leka av sig lite & ja hon tar verkligen för sig, henne sätter sig ingen på. Bra det, men ack så söta barn det finns :D Lillgrabben är på dagis, men kommer hem snart så man kan pussa på honom.

Får se vad resten av dagen bjuder på. vi är lite trötta idag allihoppa.. blir nog en tidig kväll för oss. Sömn de kan man inte få för mkt av när man har barn =))
Kanske piggnar till lite efter stäsningen som väntar, oooh ja vad roligt.


Snart läggdags

Ja snart läggdags för de små liven, har härjat nästan hela dagen, eller B U S A T som de så fint heter på barnspråk.
Wohooo vad de kan stöka ner på bara en liten stund, vem får inte ta reda på det, JO mamma såklart, fast tur Teo hjälper till, Telma försöker men hon gör mer stök en fint :D..
Nu håller de på och kör med småbilar fram och tillbaka till varandra, sjukt glad över att de leker så bra & fint ihop. Men ja klar de bråkar, men oftast lillfia som är på Teodor :P

De blev inge fisk & äggsås, de fick bli fet våfflor med smackmycket grädde & sylt. De gillar vi :))..
Imorgon blire nog nyttig mat.
Ska slänga i ordning lite kvällsmat åt barnen snart & efter de är det badtajm, sen läggdags !
Läsa lite saga också.

De blev föresten en tripp ute på gården med barna, åkte pulka & skojsade i snön, ja Jimmy är ju den som leker mest eftersom han har en överååååål, vilket J A G med måste inskaffa, jag sprang mest runt med Telma på pulkan & vart hyper anfådd :D.. haha.. Ja barnen de behöver ju stimulans var & varannan minut ! Våra öälskliingar.

Vill träffa J E N N Y snart, valparna får bli stora så jag kan komma bort & mysa med dem snart :))
Saknar ju lille Nova & Egon också, Plutt vovvarna.

Undra om man ska snaska lite chips ikväll? Med en bra film med älsklii & bara mysa.
Har också bestämt att nästa helg blir de bio med Älskliing, snabba cash, OM inte systeryster kommer då, då blir de helgen efter isf. Filmen verkar vara hur bra som helst. Så den ska ses! Bra skådisar med.

neej dags att gå & görai ordning för kvällen.
Ha en bra sådan !

Då va de onsdag då..

Lill lördag som en del kallar det.
Fick mig en bra sovmorgon idag, känner mig verkligen helt utvilad :D
De va underbart, tack älskling.

Vaknade av att mamma ringde, nu är de bestämt att syster ska komma varannan helg, gud va kul :) Det ser jag verkligen fram emot ! E n  t o n å ri n g  i  h u s e t, de blir grejer det. Så nästa helg hoppas vi hon kommer redan.
Funderar på om man ska ta & göra om ett rum till hennes nu? Vi har ju ett, fast det är iofs ett tv rum till Teo & Telma, men de kan bli Mickans fast Tvn kan stå kvar så Teo & Telma kan kolla där inne iaf när de vill då inte syster är här :)) Ja så får det nog bli.

Jaha, vad sker idag då?
tänkte ta oss en promenix till affären idag iaf, blir säkert efter lillskruffas middagslur.
Sen har jag funderingar på mat, blir nog äggsås, fiskpinnar & potatoo idag. Det är gott.

Neej ska nog ta & umgås med barnen, rita lite på Teos stativ tavla :))
De gillar dem, sen städa deras rum, de har stöckat ner IGEN ! ;P

Kvällen är här.

Svarar på kommentarerna imorgon, så ni vet :)) har inte glömt bort er.

Men iaf, haft en super mysig dag, min mormor kom förbi i några timmar & fikade & så pratade vi, så lekte hon med barnen, kul & se henne så glad i dem & Telma vart såklart hur glad som helst och ville vara med henne hela tiden nästan, de va hur mysigt som helst att se. Teodor han ville också sitta i mormors knä för omväxlingensskull, de brukar han verkligen inte vilja. Så mormor blev väldigt glad över det, ska shoppa & äta på stan med mormor nästa vecka eller veckan efter, får se hur mkt de bli nu när man böjrar skolan & hur mkt tid det blir över ,  fast för min mormor har jag alltid tid :))..

Phuu, jag & älskliing gick igenom kläder i källaren igår, oh herregud vad mkt kläder man har & hur mkt barnen har, det är ju sjukt hut mkt man handlar & jag handlar ju varje månad för en del summor, lite beroende av att handla kläder både till mig, barnen & gubben.
Vilket kan vara bra till ett visst sätt men också mindre bra. Fast jag brukar oftast köpa sådant man behöver. Så allt för mkt slösar jag ju inte.
Märker till en viss del att barnen är lite bortskämda så de måste jag skärpa mig med, eller vi.
Men jag älskar att ge dem saker, ge dem kärlek, ja jag skulle vilja ge dem hela jorden om det gick.
Dem är de bästa i våra liv.

Jaja, de vart en del tjat, Telma hon sover nu & Teodor ska med läggas snart.
Så ska jag, Sebbe & Älskling kolla på film :))

ha en bra kväll gott folk !


En vanlig tisdag.

Lillgrabben är på förskolan, så jag & Telma sitter här hemma & gör inte alls mkt, Jimmy åkte iväg till sin mamma en sväng. Lite bättre i sin rygg men inte helt hundra, fyfan vad jobbigt & gå & ha ont. Ja man vet ju vad man pratar om när man fött barn, där fick man prova på sin smärta rätt rejält :D
Men skulle lätt kunna göra om det för ett barns skull !

Ska nog försöka ta oss ut lite i eftermiddag, efter Telmas näp.
Nu när det inte är lika kallt ute heller kan man ju vara ute en sväng iaf.
till nästa vinter ska jag ha eller ja köpa termobraller, de behövs när man har barn, nu kör man med dubbla byxor istället :P Tur man inte är fet annars annars hade man fan sett ut som ett fläskberg.

Ser verkligen fram emot skolan, undra om första lektionen är på måndag efter uppropet?
Måste man lära sig skolan också och vart alla rum är som man ska vara i.
Ska bara fixa min cykel också så man kan cykla sen, men just nu är de ju iagf fullt med snö så kan inte åka ändå.

Nej ska sätta mig med Telmis & titta på små einsteins :))
Ha en bra dag allihoppa!

Ojoj.

Idag skriver jag en hel del i bloggen, ja nu när det inte finns så mkt mer att göra så blir det ju lätt så :) datorn, tv, barnen, mat & leka :P..

Barna sover en sväng, så jag & älsklii sitter & spelar poker sålänge. Men inte med riktiga pengar såklart, då vore man nog luspank vid detta laget isf :P
Sen blir de laga lite mat. Undra vad man ska ta & göra idag då?
Får se om vi får besök snart också :))

Nej dags att ta tag i maten här snrt, ska knalla till affären också lite snabbt !

Längtar.

Jaha de tog inte lång tid innan jag satte mig här igen, Barnen äre ute i vardagsrummet med älskling så jag passade på att sätta mig här igen då.
Skulle ändå kolla lite på nätet. Kom och tänka på hur mkt man längtar efter solen/värmen. Ja hoppas den kommer snart, den efterlängtade våren.
Det är ju riktigt kallt ute och har ingen större lust att ta med mig barnen ut när det är så kallt, inte bra för dem heller. Men de har lovat mildare så snart kan vi nog rulla oss ut.
Teo vill ju gärna ut & leka i snön, men förklarar då för honom att vi inte kan gå ut så gör vi ngt annat istället, Telma hon är mee en hemmatjej, springa mamma på fötterna eller vara i mammas knä, ja hon är en rintig mammatjej, Teo är mammig i vissa situationer bara, som när han ska läggas (d å  b a r a  j a g  f å r  l ä s a  e n  s a g a  t i l l s  h a n  s o m n a r ) eller när han slår sig. Annars är han bådas pojke, men mest mormors :))..

Jimmy har bra ont i sin rygg, så vetefan hur denna vecka kommer se ut för oss, hoppas han blir bättre annars ringer vi läkaren så de får kolla på honom.
Senast imorgon har han på sig att bli bättre annars ringer jag läkaren.

För nästa måndag börjar jag skolan så hoppas han är bättre då.
Inge kul heller att ha ont, tur barnen kan vara på dagis isf.

Jaja, plikten kallar till de små liven, de leker så sött ihop, men kan också bråka riktigt mkt. Men de löser det oftast själva. Ä r  r i k t i g t  s t o l t  ö v e r  b a r n e n.

Skriver nog mer ikväll.
Ha en bra dag. /Betty

Jag blir så trött

På folk som ens orkar yttra sig om saker de inget vet om, som inget vet om mitt liv eller hur jag lever det.  Hur jag är som person eller som mamma/flikcvän. Hur jag tar mina beslus osv. Att de ens har mage egentligen när dem inte vet ett skit. MEN ngt jag alltid tar hand om är mina barn, ser till att dem har det bra och sådant. Dem är det viktigaste i mitt liv / Jimmys. ♥

Ja tänk om alla skulle ha det likadant, då skulle det väl inte va ngt problem i världen kanske.
Men det är väl tur det.

Men vem har ett perfect liv egentligen?
Vilka par lever i ett förhållande utan bråk & tjaffs?
Jimmy & jag vi har det inte alltid bra, men bättre än många andra som har barn & inte har barn, klar vi tjaffsar & bråkar ibland, men nu har vi det bättre än någonsin förut.

Visst är det lite kul hur en del reagerar ibland, bara på negativt kring oss. Men varför liksom bry sig om en annans liv som man inte känner eller umgås med? Hur orkar man? Jag bryr mig då inte om sånna jag inte känner eller umgås med, lev ni erat liv som ni vill & vi lever vårat som vi vill. Hur svårt kan det vara egentligen?

Jag har det som jag behöver, mat för dagen, tak över huvudet, pengar, kläder, min Jimmy, mina älskade barn, mina kära vänner, ja jag kan fortsätta hela dagen, men det skulle bara bli tröttsamt. Jag har det så bra som jag kan & vill, och jag vet att jag har det bra mkt bättre än andra, men inte för det skiter jag på folk som har det värr. Som sagt deras liv, deras beslut osv.

Jaja då va det sagt, skönt och skriva av sig iblan hur man känner.
Teo skulle till dagis idag egentligen, men får stanna hemma.
Telma hon är på de mesta hemma nu, ska känna och är riktigt nyfiken, får sätta lås på det mesta faktiskt :P

Ni ska se när de sätter igång & dansar här hemma, så jävla söta är dem, förbannat att kameran gått sönder, men nu i slutet av månaden blir det till att köpa sig en ny & bättre, en Sony för dem gillar jag :)) En ny mobil skulle jag behöva också, gillar inte min iphone, så nästa månad blir det en ny sony ericsson ! Eller som jag köper en denna månad också.

Ska köpa lite nytt till hemmet också, inredningssaker & grejer till barnens rum.
Lite tjejigasaker till Telmis, hon har inte alls mkt girlstuff. Medans Teo har ett riktigt pojkrum, stökigt & mkt saker överallt :P.. Jag städar nog deras rum en två tre ggr per dag, så mkt härjar dem ;) hehe..

OJ de blev ett långt inlägg idag.
Ska försöka göra lite nytta hemma nu.

Puss & Kram Betty

Ett nytt år.

2010, jaha då får man leva i två år till ungefär då, 2012 ska vi ju dööööh.
Nej men skämt & sido.  smile.gif
 

Lillegubben är på dagis & skruttfia ligger & sover, så jag tog mig lite tid för bloggen, huumm, inte minstarkaste sida att sitta & skvriva i den. Har inte så mkt att tillägga längre. Har fullt upp hemma med saker & barnen & sådära. men ngt inlägg då & då ska man ju ha lite tid med.

Jaha detta året blir man 25 år, undra ja vad man ska göra då? firat eller låta de vara? Kul att man bara blir äldre för varje då, snart dags att fixa rynkrna på kroppen ! Humm..

Neej men ska prova att förstora brösten iaf !
De får blir årets motto.

Nu ska ag duscha, sen blir de kanske ut & gå, om vädret tillåter det, de är ju ganska så kallt ute.
Meen men klä sig varmt & så så funkar allt, som de säger finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder !
Ha en underbar vecka !
smile.gif


RSS 2.0