En helt vanlig måndag.

Städdags för min & älskling skull, nu när barnen inte är hemma & stäckar ner lika fort, så de kan vara fint hemma iaf till klockan två idag :D
Försov oss lite imorse då jag glömde ställa om klockan i sovrummet, tokigt de kan bli.
Men upp kom vi & iväg kom vi med.
Cyklade så fint ivög på min snygga cykel totalt dundernöjd är jag :D.. Hoppas att svärmor hittar en ny barnsitssadel idag eller vad de nu heter så grannen kan få tillbaka sin, tur en har bra grannar =)

Va hos svärmor hela dagen igår, trevligt som attans, tur tiden går fort så de snart är påsk & åka till mamma & Ullared på lördag ;) Wohoooii, tur man pker på påskafton, då är de nog inte så mpnga som trängs där nere. Längtar som en toook, & till påskmiddagen, mumsa.
Mammas mat är alltid godast :D

Ha en underbar vecka gott folk !

Vilken NATT !

Ja de ska gudarna veta att de va en förbannat jobbig natt jag hade, älskling kom hem vid tolv ungefär, sådär halvfull & svammlade, fulla folk är nog bland de värsta jag vet när en själv är nykter, inte nog med det när man precis somnar till ringer hans jävla mob, sen sätter han sig vid datorn, pratar högt o bla bla, så somnar man om igen i hopp om en skönhetssömn, TROR ni man fick det, Teodor våran lilla plutt vaknade mitt i natten, va HUNGRIG igen, vägrade somna om så han fick lägga sig brevid oss, slå på en film sen somnade en om igen, dock vaknade man & kollade om han sov eller inte. nej han sov inte, mamma mer film hörde man sen, WHAAAT???? Meer, jaja, bara slå på.. sen kommer Telma vid fem & är klarvaken, väcker oss allihoppa & härjar, Nej förfan, nu fick de vara nog, upp med henne på sitt rum, TUR som fan somnar hon om & vi andra med. Sen vaknar man halv nio, INTE direkt utvilad men somnar nog gott ikväll iaf..

Ja så spenderade jag min natt, jävligt roligt !

Ska till svärmor idag efter barnen sovit middag.
Sen blir de bara slappa & läsa bok under kvällen.
Dagen blir nog bättre än natten iaf =) Haha..

Sjukt gött

Jimmy är ute & vimsar runt i kga med vänner, barnen sover sedan 7 ikväll & jag är helt själv, så förbannat gött.
Har haft nedsläckt överallt, stngde av elen (med tanke på eart hour) & hade bara tända ljus & en så jävla bra bok, som Stephenie Meyer skrivit (hon som skrev Twilight för de som inte VET), I dina ögon, Tror jag den hette, eller igenom dina ögon, ja så bra är jag på att komma ihåg vad den heter, men innehållet för förbannat bra, jag är en person som älskar att läsa också, ska vara onaturliga saker, däckare eller romaner. Ja självfallet verklighetsbaserade. Böcker är en stor passion, dock har jag inte alls så mkt tid längre som förr. Men när jag väl börjat läsa går det fort & kommer in i en period, så på kvällarna när man lägger sog blir det att läsa lite. Så förbannat avslappnande är det med.

Lilla busnova har vi här med, hon ska med oss till sköna skaden GBG med, ska snart kissa henne på gården så hon inte kissar ner sig inne ! Kul om man skulle trampa i det. Haha..
Sen blir de kika mer på benjamin buttons liv. Skrämmande bra film än så länge.

Varit på kalas halva dagen med, roligt & komma bort lite från hemmet ibland, samt att de har regnat ute, bra tecken. Snön den försvinner mer & mer, förjävla bra :))
Jaja tjat från min sida jämt, men men jag är bra rolig iaf ;)

Ha en fortsatt bra kväll,

Säger godnatt.

Ja gonatt folket.

Trött efter en lång dag i skolan.
Men nöjd som fan är jag med mitt jobb ! =)

Torsdagen bestod av shopping & en jävla massa fynd till barnen. love it.
Och såklart storhandling & lagning av min cykel, så nu jävlar cyklar jag så fort jag får tillfälle, gud så sköööönt det är !

Jaja, kalas imorgon för min kusin som fyller 11 år.
Vad ska man köpa till en 11 åring, såklart ute i sista sekund, är som vanligt med mig & presenter, gaaah. Blir så trött på mig själv.

Neej nu kommer älskling & älskade vovven Nova in från promenaden så nu ska vi bums isäng, upp tidigt imorgon.
En lördag att se fram emot.

Längtar mer & mer till götet, INGEn snö & fint väder, oooh nice haaaa???

Have a nice weekend !

Skolan.

Förra veckan pratade lärarna om att fler & fler slutar skolan, de orkar inte längre, det blir för mkt. Men vet ni vad, NI visste vad ni gedde er in på när ni började skolan , ATT det skulle bli bra mkt tuffare än på guymnasiet.
Så därför när de blir för mkt ger folk upp. Förbannat tråkigt. För livet är tufft.
Ger ni upp allt annat också? visst att det inte är samma sak, men skolan är så jävla viktig. Jag ångrar varje dag att jag inte gick klart skolan, då hade jag sluppit sitta i skolan nu vid snart 25 årsålder & börja om på nytt, jag kommer inte vara klar i skolan förens jag är 27 år ungefär, och det är helt & hållet mitt egna fel. Att jag inte tog mitt ansvar då. Men jag är klok ui efterhand & tar anaveret nu, sådär 8 årförsent eller ngt.
Men ja nu äntligen tar jag tag i detta & får mig en bra utbildning så jag kan bli stolt över mig själv.

Men jag ångrar inte mina barn. Älskar dem över allt & annat.
Dem är jag så tacksam över att jag har, de är bra tufft med barn med, men det är mkt mer goa stunder & roliga stunder när man har barn, det är lite de livet går ut på tycker jag. Barnen.
De viktigaste i livet, barn, vänner & familj !

De utvecklas för varje dag, Telma hon pratar så mkt nu så man bli paff, hon är jätteduktig på uttal.
Teodor han börjar bli stor nu de märks, rättar Telma om hon gör fel & blir lugnare för var dag som går & är så go, pussas & kramas med en & säger älskar dig mamma/pappa. Det är jättemysigt.
Det är riktigt häftigt & se dem utveklas som dem gör. De värmer i hela hjärtat.
Meen jag säger inte att det är en dans på rosor varje dag, här kivas det allt ibland & retas med varandra till max, de kan allt om de vill.

Jag vill komma fram till att ni som än går i skolan, hoppas inte av. Gå klart få jobb, skaffa familj!
Sen kan inte livet bli mer perfect !

Nu ska jag natta Telma lite så hon får sova så hon inte bli allt för grinig senare under eftermiddagen.
Ska plugga lite också, har en del att göra i svenskan så jag vet inte vart jag ska börja, sen är de ens prov på fredag som ska göras. Ja det är lite grann jag har att göra, men tar de mesta när barnen sover. Så, tills dess.. Ha en bra vecka !


OJSAN!

Råkade bränna 2600 på kläder till oss.
Ja barnen de kostar ju en hel del, sen är de mkt kläder till min älskling då han fyller snart, så de va dags att kasta ut lite mer pengar på honom tyckte jag :D..
Jag köpte mig två par shorts & en vårjacka bara, för inte mer än 600, resten är till de andra familjemedlemmarna :) allt från sommarkläder, till regnkläder & vårjackor. Allt kostar innan sommaren & vintern, Whyyyy? ;)..

jaja, Adde & Jimmy är iväg & gör ngt i Addes hus sen efter det ska de hämta barnen, då blir de full rulle här igen.
Se om Jessica hör av sig sen om vi skulle ta en promenad, ja OM regnet slutar falla ner från himlen, ja tack frö att den kom. Men sägs att de ska snöa mer, sen regna, till vilken nytta? Sol kom fram & värm oss & få lite fina & härliga vårblommor, jag hör knappt fårglarna på morgonen längre....... Triiiist !


Ska ställa mig & göra mat, är hungrig efter allt mys nu på morgonen med älskliing.
Blåsa håret på det med. Sen prova min nya kläning som kommit, Jag kommer va den snyggaste på min fest sen ;D.. JA JAG SKRIVER DET MED IRONI!!!!

En helt ny vecka.

Teodor hade nog bara svårt att sova förra veckan, nu sover han hela nätterna, (Peppapeppa) kommer ner till oss på morgonen vid en 7 istället, men hellre det är att han ska vakna mitt i nätterna & vara hungrig.

Nu är båda skruttarna på förskolan, blir att hämta dom vid två sen. Så nu ska vi bara slappa jag & äslkliing, tid för oss själva & bara njuta av lite fritid, dock ska jag plugga en eller två timmar. Behövs, eng prov på fredag, vill ha bra poäng !

Målade lite hemma igår igen, ser bra mkt bättre ut.
Att bo i hus är nog de bästa som finns.
Har inte så mkt kvar att göra i huset, hallen ska vi göra ngt åt i höst bara.

Snart gbg resa, ser jag verkligen fram emot =)

Helg.

Inatt sov man som en kratta igen, Teodor har fått en vana att vakna mitt i nätterna & vara hungrig?!
Varför det vete fan för de äter precis innan det är läggdags. Men de är bara att slänga ihop välling så somnar han om, nästan iaf, inatt knövlade han från halv ett till halv tre, så ja jag sov inte värst bra, men de tar jag välla igen inatt.
Både Telma & teodor har varit trötta idag. Sov en lång middag, & jag orkade inte med att gå på svennskan idag, men engelskan fixade ja. Ville helst inte veta hur de gick på mitt sv prov heller, bleeeh.
Tog oss emn promenad till byn förut. Handlade lite mat, blev mumsiga hamburgare & bröd idag, de va fan inte igår, tror ni man saknar SOMMAREN eller, sena sommarkvällar & grillning; MUMS ! kom kom du härliga vår, vi saknar & längtar efter dig så.. Men du är en bra bit påvägen & kommer sakta men säkert ;) Thaank gooooood !
Strålande solsken imorgon, gött däääh.

Nu härjar barnen lite, leker med dockor & springer fram & tillbaka här i vardagsrummet med dockvagnar, haha :D ser roligt ut, snart är de dags för att sova också. OM de nu vill sova, ska nog ha dem uppe till nio ikväll, ja om de inte vill sova tidigare, dags för kvällsmat snart & sen ska vi slå på hitta nemo :))

Längtar så tills vi ska till mamsen, Ullared & träffa min syster & mina syskon barn, ååh mosters älsklingar, som jag saknar hela min släkt..
Men snart så ska vi umgås jättemkt i 9 dagar :)).. I cant wait.

Jaja, de va allt för idag, ha en toppen helg, Imorgon kasnke jag ska dra ut på ferre. Får se hure blir, kanske stannar hemma med mina älsklingar, ja de återstår att se, ni lär märka vad jag gör, halvas degerfors vet ju om det ändå sen !! Haha..

Torsdag.

Ja en hela vanlig torsdag, barnen är på förskolan så jag har pluggat lite matte nu på morgonen, snart kommer Jenna så ska vi ut & knalla i de ja inte så underbara väder idag, men inte kallt ute iaf :)). sen skolan för att göra klart mitt matteprov, har en tre tal kvar. Sen blire hämta barn, mata änder & sen är de nästan kvällen! Min dag kommer gå fort, så man kan lägga sig & sova inatt, natten va väl inte den bästa.. men men.. sova de hinner jag göra när jag dör säg !

Äntligen helg snart, tänker inte plugga ett skit på fred, lör, men söndag blir det ite på kvällen.
Måste ju visa att man orkar göra lite ändå..
Tuur det går bra för mig i skolan iaf ! De säger att många hoppar av nu i april då de blir för mkt för dem, men varför då plugga? Jag tänker inte hoppas av, ska kämpa in i de sista om det blir jobbigt. Annars har ju det gått till spillo..


Jaja.. sak samma...
Gå & klä sig sen blir den 1 h promenad! :))


Några dagar senare.

Mina fina uppdateringar är som självaste pesten.
Haft en riktigt kul morgon i skolan, först matte prov i ca 1,5 h & sen sv prov på det i 1,5 h, så ja jag vet att jag lever idag, är så trött i skallen nu så fyfan!

Lite mat på det & snart lägga sig & kolla på serier är perfect, ska bara se till att lillfia här somnar.
Teodor är ju med Jenna, som hämtade honom imorse.
Både J & Telma har haft magsjukan, telmas sitter i än, men är på bättringsvägen Js va i några timmar bara, SOM tur va! För fyfan vad äckligt det är med folk som spyr.
Peppa peppa att jag inte får det nu. Till helgen isf så jag inte missar skolan.

Har för övrigt börjat gått en jävla massa nu, våren är ju äntligen här.
Solen är väl för underbar också, lite regn på det så snön försvinner lite mer vore inga fel heller.

Jaja, dags för en nap för T & sen ska jag själv slänga mig i säng!
J är iväg till sin bror en sväng. Allid skönt med lite egen tid, fast en är hemma.

Lördag.

En helt vanlig lördag i vårat liv.
Som småbarnsmamma har jag varken ork eller lust att gå ut & festa, jag är inte den typen.
Jag är lite för hemma kär, gillar mysaiga kvällar & lägga sig i tid då barnen vaknar vid 7 på morgonen.
Men såklart finns de undantag med mig, jag går ut om det verkligen är ngt speciellt, som om ngn fyller eller om det är ngn bra som ska uppträda, så jag är inte alls så tråkigt som är hemma jämt.
vaknar helst på lördag/söndagen & inte har någon hangover. Utan vill vara med barnen & hitta på saker med dem & Jimmy. Det är ju mitt liv nu, och jag stormtrivs med det som jag har.

Sen är jag en shopaholic girl med, älskar att handla kläder & nya saker till hemmet, ett av mina intrerssen, sen är de att promenera med. Så jag är inte jämt hemma om ni nu fått för er det.

Nyss va min bästis Jenny här, va skönt & träffa henne.
Får bli snart igen. Vänner de är viktiga, dem ska man ta vara på! =).. och Jenny är en bra vän ♥

Sitter & väntar på att barnen ska vakna med, så vi kan gå & mata änderna.
Teodor har pratat om det sen igår så nu får det bli av så fort de vaknat & fått ngt i magen så de inte är hungriga när vi precis kommit ner dit. Får blir ngt lätt idag, friterat & korv. De är gott det med =)

Jaja, blev ett inlägg idag med.
ha en bra helg allihoppa.
tills vi hörs igen.


Helgen är här.

Ja äntligen, pusta ut från stressiga mornar :) bara njuta av helgen, har inte mkt att göra i läxor heller, lite matte & sv läsning :P.. Så ska bara tat lungt med mina älsklingar.
Fcik faktiskt VG igen på mitt engelskaprov, fyfan vad jag är bra alltså!

Jaa sen ska de bli strålande solsken hela helgen, kan de bli bättre eller?
Ska försöka komma ut lite, så trist att vara inne, jävla tid på året alltså, kan de inte bli en 15 plus så man kan vara ute hela dagen. Fyfan vad jag saknar att grilla, sjukt mysigt.
Jimmy höll på ute på altan förut, fick upp till 20 grader där när solen stekte som mest, tror ni vi njöt eller?
Skämta inte om nästan alla lääängtar tills snön är borta?

Upppsidaisy,. barnen har fått lite fredagsgodis så nu vet man att man lever, haha..
Jag drog nyss igång sterion på bött så nu spelas de rätt högt här & barnen klappar händerna & dansar, så förbannat SÖTT! Måste ta lite kort.
Ska snart varva ner oss & slå på en barnfilm, sen är de kvällsmat till det & sen läggdags för de små liven, OM de inte ska få vara uppe till halv nio ikväll kanske, beror på hur trötta de blir. Teodor säger till när han vill lägga sig, så de blir runt en åtta ungefär, då vill Telmis med sova. Det är sköönt.

Idag har Teodor dock varit lite smått grinig hela dagen, skapligt jobbigt blir det i längden när INGET duger. Men nu på kvällstippen såhär är han hur snäll som helst & go, JAG tar vara på det!!! Telma hon är mammig som vanligt & släpper inte blicken ur mig typ. ska tom med mig på toan när jag går dit, roligt? Neej.

Bara 7 veckor kvar tills man ska ha STOR fest, bjuder bara mer o mer folk med, kommer nog bli en kanon fest det där, bra till valborg också ;).. Hoppas på värme dåååå.

Neej nu ska de bli kvällsmat med prinsen & prinsessan ♥

Ikväll när älskloo kommer hem blire stormys, är så Lycklig! Ja jag är nog en av de lyckligaste som år i ett par skor just nu. Vi kan nog inte få det bättre än vi har det nu. ♥ De som ser oss ihop vet vad jag pratar om! Vi är som gjorda för varandra.

Nu gick det länge igen.

Jag är inte bra på att blogga överhuvudtaget.
Iofs har jag ingen ork varje dag att sitta & skira hundra inlägg.. Har rätt mkt i skolan, och tiden utöver det har jag för barnen & Jimmy. Vi gör alltid ngt ihop, hälsar på folk, leker eller vad som helst.

Nu när de är skönt väder ute också vill man vara ute halva dagarna iaf, sen har vi skolat in lilltjejen på dagis, så nu är det klart :)).. Hon är så duktig, & storebror är så beskyddande miot henne & öm, så skönt & höra av fröknarna att han är det där, hemma kivas de lite mer, men de är nog för mamma & pappa är med då =) PÅ dagis är de ju själva & leker & Teo brukar kolla till Telma när hon sover & hjälpa henne med saker, så söööttt så jag dör, vilka underbara barn vi har. Fast jag kan tillägga att de inte alltid är underbara, de kan vara pain in tha as ibland, haha.. men vem fan har sagt att de skulle vara lätt att ha barn?
Telma hon har ett bra humör, ja efter mig tyvärr, hon vet vad hon vill & får hon det inte är de kört. Vilket vi måste försöka få bort på henne så fort som möjligt, Teodor han har lugnat ner sig riktigt mkt, han va högt & lågt jämt förr, men han börja bli äldre & mer & mer lugnare, men ja han kan han med kan jag lova. Dem är ju barn & det ska de ju vara med. Våra älsklingar.

Har mkt i skolan nu, haft matteprov under veckan, fick iaf G, jag trodde inte det, men kommit på att jag är väldigt duktig på matte & engelska, fått VG på båda mina eng prov, otroligt bra av mig! Svenskan däreomt, lägger jag inte ner lika mkt energi på, ska fan börja göra det. hittils bara G på saker, men jag vet att jag fan kan bättre.
Så mer jobb till skolan ska de bli, har pluggat bpåde idag & halva kvällen igår, så nu kan jag vara lugn tills imorgon när jag har matte :D.. Idag va de studiedag, de va skönt & bara slappa hemma & barnen är lediga med.

Just nu sover de middag, snart dags att väcka dem & grädda våfflor, med fet grädde & massa jövla synt :D.. Mumma.. tur fan jag inte lägger på mig så mkt utan ligger på 57-60 sträcket hela tiden ;)..

Fick föresten en volium master av Jimmy igår i tidig present, han tyckte jag förtjänade den, ååh älskliing du är bäst! Så nu ser mitt tunna hår genast bra mkt tjockare ut.

Neej fan en hooot shower innan barnen härjar får de bli, sen bara pussas & mysas resten av dagen.

Solen är här.

Känns verkligen skönt med sol, lite vårkänslor är inga fel, mitt hurra till gud igår kom fram, Tackar så mkt för det, och den ska vara kvar några dagar med, det är ju underbart.

Har precid hämtat barnen från dagis, fick komma hem lite tidigare idag, då Jimmy skulle iväg till ams, men nu sover de nästan, så jag håller på & flyttar runt på inmredning & ställer upp de jag nyss köpt, härligt med lite förändringar, så trist när ett hus eller liknande ser likandt ut jämt, neej förnyelse är bra mkt bättre :)..

Jaja allt för idasg just nu iaf..
Tjiiing

Äntligen lugn i stugan.

Barnen sover som stockar, & jag kna pusta ut &ta kvällen, älskling kommer nog snart då ska vi mysa ner oss i soffan & bara njuta av varandra =)) det är underbart.

Barnen blev äntligen friska under helgen så vi passade på att dra iväg till badhuset i lördags, där härjade man loss så man har ännu tränningsvärk i kroppen, haha, snacka om att vara otränad. Barnen älskar det så det kommer bli regelbundet att vi går dit med dem, det bästa som finns är att göra saker med barnen.

På tal om ingenting, snön, ja den är väääldigt jobbig nu, skotta må vara kul men inte fem ggr i veckan, nu hoppas jag solen tar död på de mesta när den väl är framme så man kan få VÅRKÄNSLOR!

Engelska prov imorgon, hoppas på VG igen.
Ja de återstår att se, matteprov på onsdag också. pbhuuu, ska hinna göra en interjuv i svenska med under veckan, så ja jag vet att jag lever & har saker att göra :D..
Tur faan man har plugghuvudet & orken med familjelivet & allt därom.
Meen jag älskart.

Neej en kall cola med chips fåre bli.
Samt en kexckoklad. Mmmmaaaa



Bayyyyyyyyye



RSS 2.0