Underbara JUL !

Julen har varit underbar, så mysig har den varit & barnen har fått överfullt med klappar så de nöjer sig nog ett tag, hoppas jag iaf thumbup.gif 
Bästa vänner & familjen de är grejer det !

Älskliing är ute & vi ska också klä på oss & åka ut med mamma en sväng.
Ta vara på tiden med dem när dem ändå är här.
All kärlek till mina barn & familje & min föstman såklart smile.gif
Hoppas de flesta fått en bra JUL !Dan före dan före doppardan.

Sjukt trött idag, upp tidigt för att knalla till tandläkaren & väcka underbara Jenny :D 
Men skönt va det att gå till tandis & laga lite.

Dagen har inte alls bestått av mkt, Telma är sjuk som inte är alldeles för ovanligt, älskling är små förkyld & Teo ja han är iaf inte sjuk, men väldigt busig :D Han & Telma är så söööta när de sätter igång med att busa/bråka, vad barn kan roa en egentligen, får oss riktiga skratt här om dagarna ! Men de är bra underbart att de busar & inte slåss istället.

Jaha, imorgon fyller mormor, blir de kalas & mamma & småsyskonen kommer, läängtar & har längtat så efter dem ! :) Familjen är ju då det bästa man har.

Ska försöka umgås med barnen innan det är läggdags om en timme, Telma är på mig nu & ska kramas & Teo han ska ha kvällsmat säger han, så bara dags att knalla iväg & göra som de vill ! :)

God Jul om vi inte hörs innan dess !


Hejsan hoppsan falleralle raaa.

Snart är det JUL, ja kan inte förstå att de skart är JUL.
Men det ska bli riktigt mys, min mamma & småsyskon kommer & i år firar vi Julen hemma hos oss, så alla får komma hit, orkar inte slänga & fara överallt. Det är bara jobbigt.

Igår hade vi tre årskalas för lillgrabben, så söt när han öppnade alla presenter, en efter en & hann inte med hälften att leka med, inte förens alla gick då hade han tid :P.. Tack alla som kom & uppvaktade honom ! De va guldvärt.

Snön kanske kan ligga kvar i år? hoppas hoppas!
Vill ha en vit Jul, sen kan snön gärna försvinna & våren komma.

Älskar er barn & Jimmy ♥

RSS 2.0