Söndag morgon !

Teodor tyckte det va okej att vakna 05.50 imorse..
Det tyckte inte jag va okej.. så de blir nog en tidig kväll för en annan.
Telma däremot sov en timme mer ungefär så idag blir de middagslur för lillgrabben, annars kommer han vara så grinig idag. Han haltar faktiskt än på foten.. men springer o så så med den är de nog ingen fara, ögonen ser bra ut,  men får nog gå iväg med det ändå, då han är små svullen runtom.

Nu springer de runt i Telmas prinsesskor & leker, må säga att de låter en hel del när de är på golvet.. stackars grannarna. Men bara de har kul så är jag nöjd. Ska bli lite frukost time igen & sen mat, sen vidare hem till Jimmy med dem. Sen är de barnlediga veckan.. undra vad en ska hitta på bara.. vet att jag ska försöka sola lite, umgås med Milinda & lite annat också som säkert kommer dyka upp..
Ska försöka skriva in mig på skolan också, så en har ngt att göra under våren & så man får rutiner till dagis de veckorna barnen är hos mig, samt rutiner hemma också. Nu när man varit lite ledig blir de ju inte som annars, men de ska de bli ändring på ! =)..

Pratade med Milinda nyss, vid 12 åker de ungefär så om vägarna är bra o vädret så är de hemma till tre fyra :) ååh tro en längtar, ja man längtar verkligen mycket =)...så ikväll vet ni nog vad en annan kommer hitta på..

sömnproblem.

Har inte annars problem att sova, men nuså för den där jävla hostan & febern, blir ju bara värre o värre..
Somnar i små små stunder o sen är man vaken igen.. neeh inte rättvist.
Tittade nyss till barnen, sover som stockar.. dock är teos ögon ej bra & inte hans fot heller, så de blir nog läkarbesök för honom imorgon.. eller för honom för oss.. hoppas bara de ger sig innan vi behöver åka dit..
tycker inte om sjukan.. isch.. har ju spenderat halva hösten där typ.. Tur en slipper göra det nu lika ofta.
En gång i månaden är de ju bara nu som tur är =)

Jag kom fan på att jag missade tolvslaget igår.. titta på klockan halv ett, bara ojdå.. missade alla raketer o allt.. märkligt nog.. hade väl så kul så en missuppfattade tiden. eller rättare sagt glömde bort den..

ååh måste hem till jimmy ngn dag i veckan för o bränna lite filmer, nytt till mig & barnen, så en slipper kolla på samma filmer om o om igen.. ja är ju inte den som tittar så mkt på tvn längre.. har inte den ron i kroppen längre tydligen, kan titta på serier eller så men annars är den bara på i bakgrunden hemma.. Som sällskap när man är själv, barnen är ju tokiga i ice age nu förra gången va de walle som gick på 24/7.
Pippi är de galna i också.. de flesta barnfilmerna kan ju en annan också sitta o glo på..

Neej vet ni jag gör ett försök till att sova lite.. de drar i ögonen.
Ungarna lär ju vakna vid 7 8 imorgon..

OCH SÅ GÅR TIDEN FORT TILL MIN FRU KOMMER HEM !!
Jag bara älskar det.. kommer fan börja grina när jag träffar henne.. =) Min fina Milinda ♥

En helt vanlig lördagskväll.

Ja jag tror det iaf :)
Barnen sover sen ngn timme tillbaka.. men så kom Teodor & ville mysa lite så han ligger o sover på mig nu.. vet inte om han håller på o får ögonfluss, varar lite i ögonen. Så hoppas inte det är de... så stod han hos Jimmy förut & hoppade från bordet & trampar såklart snett så han har super ont i foten o kan knappt gå. jag ger det till imorgon bitti, är han inte bättre i foten blir de gå iväg till läkaren så de får titta till den.
De har härjat o härjat idag när de kom folk förut, andra barn de lekte med.. ujuj.. blev fullt ös medvetslös där typ.. men trevligt är de att se hur de leker med de andra barnen :)

blir till o själv lägga sig tillrätta i soffan & slå på en film, eller inta tvn o se om det går något bra där.
Blir nog upp tidigt med barnen imorgon, men ja hoppas självklart på en liten sovmorgon till åtta iaf :)
blir lite pulkaåkning o mys innan de blir pappa vecka imorgon kväll.
Så kommer ju min fru hem imorgon också.. det gillas verkligen.. 10 långa dagar utan henne är inte okej.
Men snart är hon hemma o allt kan bli till de normala igen =)

Ska ta lite till alvedon o se om febern släpper lite..
Ska de aldrig ta slut denna feber o hosta som jag har?! Usch..RSS 2.0