wohooo götet :))

ååh om det va lätt att få lägenhet här skulle jag inte tveka en sekund faktiskt, vill verklgen flytta hit, staden är så jävla underbar! Skulle inte sakna degerfors spec mkt iaf, jo såklart vännerna & släkten. Men inte resten, inavel & sjuka folk för de mesta!  Sjukt skrattretande en del saker som både händer & sägs..

Men nuså har mamma iaf åkt iväg & kommer om 14 dagar. Lång & skööön semester kan jag säga.
Mums! Va på liseberg igår, riktigt roligt fast de regnade lite, men de fick inte mig & Jimmy att åka hem inte, hade så roligt & mkt skratt med Pelle & Linda, härliga personer för den delen. De ska man träffa mer av.
Sen idag har vi shoppat loss, mer imorrn.. härligt härligt.. får inte nog av staden!! :))..

ungarna gillar ju allt som händer, så mkt här.. åååh jag vill verkligen bo häromkring. vore inga fel alls, men drömma de går ju verkligen ;P..
jaja, jag ska lägga mig brevid älskli nu & mysa ner mig.
en dag imorgon också.

En fredagsmorgon!


Solen lyser, himla mysigt må jag säga. Vaknade av att barnen kom ner & kramades, eller ja Teodor, sen vaknade Telma & då va de bara att gå upp :)) Älskli fick jag faktiskt väcka imorse, han va lite trött, vad skulel han göra utan mig ibland? :D.. haha.. Ja snart ska jag & barnen gå upp & lägga oss i badet & mysa lite, sen blir de att knalla ut till lekparken. Men första ska de bli frukost. Nu börjar magen bli hungrig. Barnen har redan ätit men jag är lite segare på att äta frukost än dem.

fredagsmys ikväll blir det nog, ska nog ta en & annan cider & lugna mina nerver lite efter en halvjobbig vecka med sjukt barn & otroligt mammiga ungar :)) Teodor börjar dock bli pappas pojke igen, men han är även min.. skitungen! :))..

Ja goott folk ni får ha en superb helg!


satt & tänkte förut.

Det är mkt tänkande från min sida nu med saker känslor & allt hit & dit..
Varför kommer de mesta tänkandet på kvällarna för precis innan man ska gå & lägga sig?
När man har det så bra som man har det ska man väl inte behöva tänka på allt som man inte ska tänka på?

Det kommer iofs jobbiga perioder i ens liv då de inte går att undkomma.
Men nu går jag igenom en bra period, eller ja jo den är bra.. den dåliga gick jag igenom för några månadersedan..
nu bearbetar jag tillit & komunikation, de står på min lista.. jag har så förbannat svårt att lita på folk.. de som jag litat på mest har svikit mig i botten.. jag vågar inte släppa in någon i mitt liv längre nästan.. jag måste börja lära mig att de går att lita på folk & att man kan säga saker till dem som stannar där.. men ändå så kommer det jobbiga, när de kan pratar strunt om den o den varför inte om mig när inte jag är där? så vem kan man lita på egentligen i denna världen?

min syster va min bästa vän..
hon va den jag älskade så högt..
hon är den jag saknar mest av allt..


min mamma har en stor del i mitt liv också, men sen kan man ju inte berätta allt för ens mamma heller.. inte precis allt med mkt vet mamma om allt.. lite håller jag mig för mig själv.. Hon finns där & lyssnar när jag är ledsen/arg/glad oavsett om vi är oense om saker.. det är underbart! Mamma vet ju til slut ändå alltid bäst.. men vi har också våra dispyter, men nu är vi mor & dotter gäng :D.. och jag njuter verkligen.

lite härliga sommarbilder :))


skriva igen?

Så va det då det här med blogg..
hmm, det är svårt att blogga när man inte direkt gjort det på några veckors tid, eller vad man ens ska skriva om.
Barnen de växer då de växer, båda utvecklas mer & mer för varje dag som går, Teodor pratar så han pratar nu.. de bara går av farten & Telma hon springer runt här hemma och rör allt hon inte ska röra. De har en stark syskonkärlek till varandra. Så mysigt & se och så bra att de redan har skapat ett band. De leker ihop & allt möjligt.. så fina barn vi har Jimmy & Jag. Sen för våran del jobbar vi nu på oss. Känns sjukt bra!

Teo är på dagsi justy nu & Telma hon sover lite, fortfarande feber som hon haft de tre senaste dagarna nu.. tycker så synd om min lilla tjej. Förbannade tänder som spökar, men de ska ju också komma upp någon gång :))..
Förhoppningsvis alla på en gång.

Trippen till göteborg den närmar sig :D.. rooligt med en heldag på liseberg med älskli medans barnen ska vara hos min mamma. Så marknaden nästa helg.. roligt för barnen & åka lite karusell då :))..

Neej då va de färdigskrivet, ska slå på en film medans skruttan sover., och vila lite jag med. skööönt.
Älskli kommer inte hem förens halv fem.. lååång tid :(..

Ha en great day!

Jag skriver ett inlägg..

Och det rasar in folk.. herregud vad nyfikna personer det finns!

Gör ett försök att skriva lite!

Det va ju sökert några månader sedan jag skrev i min blogg?
Haft fullt upp med så himla mkt, som barnen flytten & vännerna & allt roliga kring det :))

Nu är man tillbaka i vardagen igen med familjen, jag jimmy teodor & telma :))..
Finns ju inget bättre än att vara ihop som en familj igen.
Vi tar det lugnt & jobbar på oss två. Än går det super bra & hoppas det gör det längre fram också.
Är lycklig över att kärleken är så stark mellan oss.

Älskar verkligen livet igen, älskar min familj så de gör ont!
Sen vännerna som funnits där & ställt upp. Jenna & Cissi ni är världens bästa tjejer!

Sen den som stack kniven i ryggen, ja den personen lär ju få smaka på sin egna medicin så de heter duga när jag får syn på henne! Ska bli intressant om hon springer hem till sin mamma då & gör en polisanmälan för jag stått & hånlett mot henne & hyttat.. hahaha.. patetiska männsika! Som sagt mig kunde ni inte göra illa ändå.. det kommer slå tillbaka på er de ni gjort mot mig & mina barn! Äkliga feta loosers!

RSS 2.0