min nya bebis =)


En måndag morgon.

Somnade på soffan inatt med en liten bebis på sex veckor, lilla Jovana : ) de va så underbart. Vaknade klockan tre av att hon ville snutta, så då fick hon gå till mamma, så jag la mig i sängen, så fick jag en till sängkamrat, lilla Teodor kom och villa ha mammas närhet :) Varje natt har jag ett av barnen hos mig, mamma är ju såklart bäst ; )..

Strålande solsken ute, blåser lite men inte mycket.. så är man förkyld på det också, skit trist, men de får gå det med! Man ska kanske klä på sig lite mer kläder när man väl är ute? fast o andra sidan är de syster som varit förkyld först och säkert smittat ner mig.

Mamma jobbar nu och slutar om ca 23 timmar, så nu har man att göra här hos henne, städa, laga mat, passa barn, passa hund och få allt att fungera : ) men de ska allt gå väl..

ska slå på en film åt Teodor så de blir lite lugn på honom & lägga Telma så hon får sova middag och sen ska vi ut och leka i lekparken :)..
ska slå på lite avsnitt av one tree hill, desperate & greys & ja 90210 också som jag ska kika på, så jag har att göra under de kommande dagarna ; )..

Ha en bra dag.

på promenad..

Varit ute på promenad med älskade syster & gått en sväng : ) de va skönt att komma ut utan barn, de sover så gott. Teodor hinner inte sova middag  längre ens, så han stupar vid halv åtta åtta om kvällarna nu! Telma hon har gått och blivit såå mammig, de kan däremot vara jobbigt ibland, ingen kan ta henne, och kan knappt släppa ner henne på golvet, försvinner jag grinar hon tills ja kommer tillbaka.. men de är nog en fas för att jag & Jimmy gått isär..`? eller jag vet ju inte men kanske.. men de kan ju inte bli värr än vad det redan än..

Igår så belv man tilltalad en ny mobil och nytt abonnemang ; ).. så hoppas mobilen hinner komma i veckan : ) musikmobil som jag vill ha, och en sonyericsson, de jag bäst gillar. kommer nyta nummer i september månad sen.

En vecka kvar tills man ska hem till byn, har viss hemlängtan såklart till mina vänner : ) saknar er så.
sen då nästa söndag kommer Joel också : ) ska bli otroligt roligt och mysigt.. barnledig är man då med så kan göra vad jag vill ; ) får se om de klickar mellan oss eller var de leder :P ska iaf bli roligt och träffa någon seriöst nu! Inte bara flört.

Såå alex baby nu har jag skrivit lite iaf så du kan läsa.
börjar bli trött så ska nana snart, lägga mig brevid mammas flicka & mammas pojke :) ska vara barnvakt åt lillasyster & hunden också då mor ska jobba 24 timmars pass. Så har lite och göra.

Soov gott gott folk !


RSS 2.0