Helgen snart slut.

Skämtar ni om jag va helt galet glad igår, vädret va underbart, så sjukt underbart, jag hade en kjol på mig & linne, jag hade hoppats att de kunde stannat, men ack nej, idag är de skit väder :/ tänk att man inte får vara lite bortskämd i en vecka iaf. MINST !
Nej nej, värdet ska bli kallare & sen varnmare, vafan bestämm dig där ute i atmosfären för varmare väder förfan.
Vi vill ha sommarvärme, kunna bada, grilla varje jävla kväll, dricka en & annan cider & bara njuta, ha bikini/sommarklänningar, på tal om inget, på tisdag ska jag äntligen in till Örebro & handla upp mitt presentkort på 2000 kr på GINA, oooh I love it, & min bästa Jenny ska med också :)

Skulle ha pluggat i fredags & igår men blev inte så mkt, igår njöt jag verkligen av värdet & svärmor & mina älsklingar. Sitter lite nu & gör, de går rätt så bra, håller på med en debatt artikel, skriver om den 14 åriga klickan som blev våldtagen & om pojken som se hylldes. Hur sjukt som helst, blir i stort sett förbannad, tur en ska argumentera om det här på onsdag så man kan få ur sig ett & annat. Haha..
Tycker bara så förbannat synd om tjejen..

Så barna & älskling är ute på en biltripp med Tobbe.
De ska vara hemma till halv 3 iaf för tre ska vi upp till strömtorp & gratta Månsan som bli hela 11 år redan, skit vad tiden går fort.. PHUU.. snart fyller syster yster år också, hon blir med 11 år.

Nej försjutton, ge oss lite värme. Sol också, och lite åska :D


Oj.

Sorry för en dålig uppdfatering, men de är som vanligt med mig, de går i perioder & har inte tid med datorn alls nästan längre, sitter mest & pluggar, har en hel del i matten & svenskan, Engelskan är nästan klart. Så det är skönt.
Bara tre veckor kvar sen är de sommarlov. Sen börjar skolan igen, wohooo. Så tiden i sommar ska jag spendera med barnen, känns inte som man träffar dem så mkt nu när man går i skolan & de är på dagis 7 timmar per dag ungefär. Jimmy han jobabr & står i nu, gör nattskift istället för dag, får se hur länge de orkar det. Snart åker han till Finland med, i ev vecka ungefär, snacka om att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom då. KOmmer bli en aning tomt den veckan, men tur en vecka går fort.

Är rätt så sugen på att dra till en stuga i sommar med barnen Efter Jimmy slutat med sina Jobb.
Bara mysa & ha de gött. inga rutiner på en helg, ja de vore inga fel. Grilla, gå i skolan & bara vara.
Barnen älskar att knalla i skogen, iaf lillgrabben, han va med mig i förrgår till ramshöjde, han har bättre kondis än mig må jag säga. Fast jag har en bra kondis, haha.. Så det blir flera ggr med honom upp dit. Telma hon ska snatta & titta på allt & röra & helst leka en kvart vid samma ställe, så de går inte så fort när hon är med. Men roligt är det iaf :)

I dag är jag ledig, samt imorgon, så de blir en helhelg med barnen & Jimmy sen, OM de inte kör i hop sig på jobbet så han måste jobba denna helgen med vilket jag hoppas han slipper, vill ju gärna träffa honom lite med, vi ses kanske fem timmar om dagen nu. Sen är e dags för sängen för oss.
Teodor träffar honom ungefär 2 timamr per dag då han jobbar, inte spec kul, så hoppas verkligen det bara blir natt så man hinner ses mkt mer.

Nu ska vi rasta hunden & vara ute på gården en sväng, sen blir det att städa hemma & dona lite medans barnen sitter fast framför tvn & räddningspatrullen :D.. Idag är de rätt så vilda så UT ska vi nu så de får av sig sin energi.. PHUUUU !

Ha en kanon helg.

Veckan som går..

Jisses hinner knappt med tiden, pluggar en hel del nu för att se till så man kan få bra betyg, phuuu.. Men jag får ut ngt bra & viktigt av det :)) Tiden går åt till barnen också såklart, under den tiden de inte är på dagis & inte sover, De går från kvart i åtta till kvart över två varje dag nu med. Så jag har tid att plugga & även gå i skolan, Jimmy han jobbar som en tok nu, hinner knappt ses känns det som, men nyttigt att längta efter den man älskar, & vi tar vara på tiden ihop, sen är de ju vänner som ska hinnas med också, men de gör det allt :) Min bästa Jenny träffar jag nästan varje dag, vad vore jag utan dig gumman? :)).. Finns i vårt & tort. Du är underbar.

Igår blev den en sen promenad, ja de måste jag försöka hinna med nu.
Promenera, det är ju så skönt att bara vara ute & gå, träffade på min Kusse med så pratade med honom ett tag.

Ikväll blir det nog en promenix igen, om jag inte hänger på Jenny till sveafallen & tar oss på djupt vatten, faan va aslängesen jag va däruppe, man får ju iaf motion med alla stenar & sånt.
Hoppas solen håller i sig & inget regn, då blir man lycklig.

Nu sitter jag med laptoppen & barnen brevid & tittar på Lotta, helt tokiga i de filmerna, ja nästan alla Astrid Lindgren filmer är guldvärda :)..
Snart kommer älsko hem så dår blir det laga lite mat, Teo han somnar ju vid kvart över sex om dagarna så man är lixom fast hemma efter det, men han vänjer sig nog snart med att vara vaken lite längre eftersom han inte sover middag, Telma hon är inte lika mkt i behov av sömn som lillgrabben, hon lägger sig mellan halvåtta åtta ungefär. Inte vaknar de allt för tidigt egentligen, mellan halv 7 & sju, men bums iväg till dagis blir det då.
Vi behöver rutinerna för att må bra, och det är skönt att komma upp i tid, fast en gärna vill sova halva dagen :D..

aja, de blev lite nu.
Ha en super vecka.

Ny månad.

Förstår inte att tiden den går så fort.
Maj månad, snart sommar, ja man får ju hoppas på att det blir en sommar med.
Haft en tuff månad, men även en bra med familjen, vad skulle man göra utan dem & de vänner man har när man ibland kommer in i vissa svackor?

Skolan slutar snart, har skrivit in mig igen till hösten, hoppas en kommer in bara, men de tror jag nog jag gör.
Har mycket att göra i skolan nu, så nu är det mkt plugga hemma medans barnen är på dagis. Tur jag ionte går allt för långa dagar så man hinner med tiden till plugg & lite i hemmet innan de blöir fullrulle, Älskling jobbar ju nu från 8-16 varje dag så vio hinner inte ses så mkt & en del kvällar är de plugg. Men vi har de bra ändå. Slipper man tröttna :P.. sen är de snart slut då har vi all tid i världen med att umgås.

Ska snart hämta mina små huliganer, göra mat & sen ute & leka & greja på gården lite.
Så de ser alldagligt ut.

Ska ta mig en glass & njuta lite av solen medans den är kvar..
Ha en underbar vecka gott folk !

RSS 2.0