Förbannade väder.

Ge oss solsken & värme för fan, så man kan ha klänningar & snart bada, guuud så underbart de vore !
Ska ladda Hem Avatar i HD, lär ju va rätt så grym ! ;)

Ska lägga barnen så jag & älskoo får egen tid hela kvällen, fyfan vad underbart.
jaja de va allt för idag..

Imorgon kommer min syster, kan säga, awsomeee :D..

Jag blir så irriterad/upprörd.

Över folk som tror de är så mkt bättre än alla andra, ja nu pratar jag om föräldraskap, fan jag blir så föbannad på folk som inte kan sluta lägga sig i andras liv & tycka illa om dem för de skaffar barn, vafan när ni själva skaffar ungar hit & dit & sitter & tittar ner på andra, sjukt jävla beteende.
Det är väl ändå upp till var och en om de vill ha barn eller inte? Sen att de säger att folk är socialfall för det, herregud låt de leva på SOC om de nu vill det, vad ska ni bry er om det för?
Barn kan få en bra uppväxt ändå, det är inte vad man har för inkomst som gör att barnen blir superbarn direkt, utan det är väl vafan man har innan för pannbenet och hur man är som person som avgör vad de blir av barnen?
Jag ångrar inte mina barn alls, men ja det är fruktansvärt tufft med två små, spec nu när det är mkt med Lillgrabben som händer, men vi gör de bästa av situationen, och vi älskar dem mer än själva livet, jag ser alltid till att dem mår bra och har det bra och får det bästa. Jag skämmer bort dem väldigt, vilket inte är så bra, men de är väl för en inte blev det som lite själv, jag älskar att ge dem nya kläder & leksaker, för det är dem värda. Jag skulle vilja ge dem hela planeten om jag hade så mkt pengar. Som sagt det är vad man gör det till som förälder.

Ja jag blir fan förbannad/upprörd över sånthär, det rör mig inte i ryggen hur många andra som skaffar barn, det är bara roligt tycker jag, hittar man rätt & känner att nu är jag redo så varför inte skaffa barn ?!
Jag vill gärna ha ett 3dje barn, men om några år, när skolan är klar & ett jobb. Sen kanske, om man inte är för bekväm med de man har redan. Man har ju iaf något att göra under dagarna. Men nu går de heltid nästan på dagis, åtta till två, nu när jag pluggar & Jimmy jobbar, skönt med lite fritid när jag inte går heldagar, men måste plugga mkt. Ska bli skönt med sommarlov snart. Otroligt skööönt !

jaja, nu ska jag sluta vara upprörd, men tycker det är så patetiskt av vissa folk.
Som att de inte har ett eget liv.

Förlåt.

Måste göra ett litet uppehåll, vet inte när jag kommer tillbaka.
Har några beslut att fatta, vill inte skriva ut det på internet.
Men det är inte roligt. Så nu vet ni att jag inte kommer skriva på ett tag..


Jag måste vara tokig !

Köpt kläder till min skrutta igen, ja igen.. älskar klänningar så de handlar jag ofta ;) hon växer ju så de knakar, 98 i storlek & Grabben har 98-104, Visserligen är Teo lite längre, men Telma är bra mkt tjockare :D.. haha.. men ack så söta såklart, hon älskar mat våran lilla tjej. Teodor är mkt för frukt & riskakor :) Vad olika alla barn är egentligen, eller ja alla är vi olika, tacka fan för det !

Just ja nu är vi hemma igen i dfs, hmm ja känns skönt att vara hemma. Men också skönt att vara borta :)
hann med & göra en massa saker där nere, mkt mer att göra med barnen & mkt större lekplatser o diverse, man skulel bo i en storstad, men ändå inte. Ja de finns negativt med allt i livet, man är tamefan aldrig NÖJD !

Ska snart ta natten, vädret har varit underbar ute idag så de har man tagit vara på :)
Mer imorgon hoppas jag verkligen. Hoppas hoppas hoppas våren är här nu & inge mer snö.

Skolan imorgon med, efter en långhelg utan den, de va skönt & behövdes faktiskt.
Engelska & matte står på schemat. så den kommer nog gå fort.
Barnen ska på dagis med så man kan få lite egentid innan de ska hämtas efter jag slutat.
Är också väääldigt skönt.

Jaja, nu ska jag rusa iväg till tvn en sväng, sen ska jag sova ruset av mig.
Så ha en super skön kommande vecka !

Göteborg.

har ju som sagt inte alls hunnit skriva så mkt varken innan vi åkte eller när vi varit här, har gjort ngt hela tiden under dagarna som varit. Finns så mkt att göra här, Mamsen & jag va till ULLADER i lördags, OJ säger jag bara, dit ska man åka twice year. Så mkt fint & bra till barnen & hemmet osv.
Blev helt kär. Så ja spara undan en 6000 till november nu så man ahr lite mer att spendera där nere, & jag köpte inget som man int ebehövde denna ggn, förbannat duktigt av mig :D.. haha..

jaa sen va de ju påsk, igår va vi med min syster Mickaela & firade hennes födelsedag ute i herrljunga däe min andra syster Jennifer bor, så vi va där uppe faktiskt =).. syster Jennifer & barnen har dock varit hos mamma de sensste två dagarna så henne har vi hunnit umgåtts med. Saknar mickan väldigt mkt & hoppas hon snart kan komma till oss så vi kan umgås mer privat !

Nu är andra syster Jennifer påväg med sina barn hit, så ska vi till BUS & LEKLANDET ieftermiddag efter maten & efter barnen ätit, ska bli roligt faktiskt =)).. så de ser jag fram emot som bara den.
Så på lördag kommer vi hem igen. Längtar hem lite ja de gör man ju, men denna stad är ju samtidigt underbar.
Fin på sina ställen med. JA de vet ju de flesta redan.

Neej ska förska göra mig i ordning så man kommer iväg & möter syrran snart.
ha en bra vecka allihoppa!

RSS 2.0