Heeeej ihen bloggvärlden !

Idag är det en härlig fredag, barnen kommer snart..
Min syster kommer snart.. kommer bli en kanon helg.. de känner jag på mig..
veckan kommer också bli superb.. umgås med barnen, syster och hitta på jävelskap.. låter som en utmärkt ide, whaaa whaa !!

Fick ett utfall o fick åka till läkaren föut.. eller ja ska man kalla de läkare på vårdcentralen ?
Har för dåligt blodtryck, behöver äta järntabletter annars kommer jag svimma till & från påstår de.. uschfan.. kan jag inte bara äta mer kött ? neej du måste ha mer järn i dig.. jaha va bara o se glad ut & gå iväg o köpa järntabletter & hoppas på att fanskapet till bloctryck blir bättre så jag slipper få svimanfall.. blääää !!

Men nu ska jag vara glad över min syster =).. och mina barn såklart.. men de träffar jag ju oftare !
Hoppas på att tiden går lite sakta så man hinner umgås hela tiden.. och bara ha kul..
Imorgon blir de nog en tripp ut med.. kanske kanske bara.. Får se vad jag har för känslor imorgon angående det.. vila skulle jag med behlva enligt läkaren.. bläää.. neej jag tänker inte vila mer.. vafan..

Ska man våga börja blogga igen ?!

Ja såhär är de, bloggen lades ner ett tag..
Jag går i perioder o skriver.. sådan jag är...
Sen händer det ju alltid ngn skit i mitt liv.. och då menar jag alltid... till hösten nu kommer de ordna upp sig till de bättre.. de känner jag på mig.. Jag skulle njuta av denna sommar.. men då finns de en som knövlar till det i stort sett hela tiden, bara velar hit och dit.. förstår inte poängen med sånt.. Men snart är de nog ett slut på det så en kan gå vidare o börja må bra igen.. utan dessa killar som velar.. usch usch.. de värsta va ju att en verkligen fattade tycke.. phuu... men jag är klar med honom nu ! So fuckling done...

Får iaf barnen imorgon o en vecka framöver.
Ska bli skönt.. komma tillbaka till vardagen med dem.
Sen är de otroligt skönt att Jimmy o jag kommer överens, och ställer upp när de gäller barnen osv.. Så gick det inte till sist men nuså.. det är otroligt skönt ! Så kommer systra min med.. slipper man vara ensam.. visst att man är med folk hela tiden nästan.. men inom sig känner man sig ensam.. en overklig känsla som jag önskar ingen upplever..
det är läskigt det här..

ja vi får se om de uppdateras ngt mer..
jag har mkt på hjärtat..

RSS 2.0