Naked Mile..

Grymt bra filmer : )
Både naked mile, beata hause & diverse american pie filmerna ; )..
Bra humor & sexiga.. man kan ju drömma om deras snygga kroppar!

Tog mig en promenad nu på kvällen, va mkt skönt. Dock kallt ute, men de gjorde attman gick mkt fortare än annars ; )..
På eftermiddagen/kvällen nu har vi varit över till mormor & morfar på fika & tittat på kort som de tagit i Thailand, snacka om att man vill åka utomlands, vi ska försöka börja spara efter bröllopet så man kan ta sig en tripp ngnstans med familjen om ngra år : ).. de blir väl en tre års sparande om man vill till ett paradis. Skulle gärna vilja åka ner med mormor& morfar & moster & dem faktiskt. Så vi ska allt spara så de kan bli också!

Jaoo, nyårsdagen imorgon, blev inget handla idag men imorrn blir de av, ska göra fläskfile & potatisgratäng & fritera pommes till dem som inte ska ha gratäng, sen berniesås & grönsaker som är nedrans gott :P.. aah nu vart jag hungrig bara för det. Cassie stumpa komemr med pappa & bror sen svärmor, ska bli himla trevligt! : ).. får se om en an hans andra bröder tittar förbi, de spörs & se imorgon!

Ska alldeles snart krypa till sängs..
läängtar till mitt paket från hm anländer.. kommer under vecka 3.. de vart lite över 1800 spänn.. wuupz.. Men då va de mkt kläder också, en del på rean & en del till oss vuxna på det också : )..

Undra om ngn bjudit över mitt bud på brudklänningentradera!

Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh va smarrigt, vi ska typ äta detsamma i morgon, vi ska äta Helstekt fläskfile med nån konstig fyllning i ozå bacon runt om fläskfilen :S Får la se vad det blir av "skiten" haha.. O potatisgratäng till det.. Åh vad är det för en brudklänning då? PYSS

2008-12-30 @ 23:49:18
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Så kul att ni ska gifta er vill med det ju :)

Har ni bestämt datum och så ?

2008-12-31 @ 09:15:10
URL: http://brunettempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0