Ingen Vaccination

Neeeh inte idag heller,rosslig än :/ och pipper i bröstet. Vägde o mättes iaf :)..
Hon är stora kickan nu. Men ack så fiiin! :) jag jämnför inte mitt barn med någon annans heller, utan följer hon sin kurva så är det bra! Alla barn är olika..

Ska ringa till barnläkaren imorgon för o se om det finns tid.
Ngt måste göras nu, min lilla tjej.. Men för övrigt är hon så gla o pratar så mkt med allt o alla, hänger med, äter bra går upp i vikt bra o diverse! Så fattar inte att hon inte lir bättre, kanske skulle behöva ha ngn medicin för att bli bättre? Sist vi va inne hos barnmottagningen sa läkaren bara hon blir bättre, de tar tid för små, de har inge imunförsvar o bla bla bla.. Undra vad de säger denna ggn då..

Nu vakna min snutta, får se om Teodor snart vill vakna också! =)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hur mycket väger gullungen nu o hur lång är hon? usch hoppas förkylningen släpper snart på henne.. Men skönt att hon är pigg o så iaf. :D

2008-11-12 @ 17:26:01
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: Ellen

Ja han har klarat sej så här långt. o ja tror på honom, stöttar honom o finns där för honom så ja tror ellr ja vet att han kommer fixa de den här gången. Ja ellr vi o vi.. mina barn är från tidigare förhållanden. Men dom har ingen alls kontakt med deras pappor så min sambo är mer som deras pappa för dom. Min lilla flicka kallar honom för pappa :-). Ja jag har en son på 4,5år och en dotter som blir 2 år i februari :-D..

2008-11-12 @ 18:38:04
URL: http://truelovemate.blogg.se/
Postat av: Emelie

jag är inte med barn :D

2008-11-12 @ 18:45:23
URL: http://brunettempan.blogg.se/
Postat av: Emelie

har dom ingen förklaring på pippet ??

2008-11-14 @ 21:00:10
URL: http://brunettempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0